HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii

DE Florentina Enache | Actualizat: 15.08.2024 - 12:19
HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii.

SHARE

Alertă lunară: Evitați să faceți cumpărături sau să luați decizii importante de la 19:30 la 21:15. După aceea, Luna se mută din Săgetător în Capricorn.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

O contradicție subtilă există astăzi, motiv pentru care, într-un fel, te simți reținut și puțin temător, și totuși, în alt fel, te simți îndrăzneț și gata de orice vrei să faci. Te zbați să fii liber și să îți duci la bun sfârșit proiectele personale.

Citește și: HOROSCOP 15 AUGUST Luna le oferă încredere Racilor. Săgetătorii sunt în conflict cu partenerii lor

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești vrăjitorul financiar al zodiacului. Astăzi s-ar putea să aveți planuri financiare (inclusiv de cumpărături). Dacă da, fiți atenți la alerta lunii. În plus, un prieten sau un coleg de la muncă ar putea să nu fie de acord cu deciziile tale. Fiți atenți.

Citește și: HOROSCOP 14 AUGUST Luna stârnește certuri. Balanțele și Berbecii, bântuiți de problemele din trecut

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi există câteva provocări pentru dumneavoastră deoarece Marte se află în semnul dumneavoastră, dar este în conflict cu Saturn. Acest lucru înseamnă că veți avea dificultăți în a obține aprobarea șefilor, părinților, figurilor de autoritate și poliției. Orice ați decide să faceți, s-ar putea să vă strice planurile. Luați-o ușor.

Citește și: HOROSCOP 13 AUGUST Luna în Scorpion stârnește certuri pentru Tauri. Leii primesc un sfat important

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Abordați lucrurile cu grijă. Nu-i ascultați pe ceilalți pentru că v-ar putea descuraja. Cineva ar putea spune ceva care întruchipează chiar esența celor mai rele bănuieli pe care le ai despre tine. Nu te teme. Poți să treci peste toate.

Leu (23 iulie-22 august)

Este în interesul tău să rezolvi lucrurile discret. Dacă încercați să atrageți atenția și să-i entuziasmați pe ceilalți în legătură cu ceva, veți întâmpina obstacole. Susținerea financiară sau resursele materiale de care aveți nevoie s-ar putea să nu existe. Ai grijă la alertele lunare.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

În ciuda planurilor tale ambițioase, aceasta este o zi proastă pentru a cere aprobarea sau permisiunea figurilor de autoritate - părinți, șefi și poliție. Aproape sigur, ei nu vor fi de acord cu ceea ce doriți. Răspunsul lor va fi unul negativ. Sincronizarea este totul.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Astăzi nu este ziua în care să vă expuneți ideile politice sau religioase celorlalți. Lumea nu va fi de acord cu tine. De asemenea, planurile de călătorie vor fi dificile deoarece regulile și reglementările ar putea să vă îngrădească activitățile. Luați-o mai ușor.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Aceasta este o zi proastă pentru discuții importante despre proprietatea comună, impozite, datorii, probleme de asigurare sau responsabilități comune, deoarece lucrurile nu vor merge așa cum doriți. Acest lucru ar putea fi valabil și pentru relațiile cu copiii. Asteaptă-ți timpul și prezintă-ți argumentele în altă zi.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

În această dimineață, Luna se află în semnul dumneavoastră înainte de a se muta în Capricorn, ceea ce vă va îndrepta atenția către chestiuni legate de bani și cumpărături. (Vezi alertă lunară mai sus.) Nu forțați lucrurile atunci când discutați cu partenerii și prietenii apropiați astăzi. La fel și în relațiile cu familia. Trebuie să fiți tolerant.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

După ora 21:15, Luna se va muta în semnul tău, ceea ce te va responsabiliza, dar te va face și mai emotiv. Fii inteligent și acceptă faptul că eforturile tale la locul de muncă ar putea fi împiedicate de cineva sau chiar de propria ta îndoială? Este o zi delicată.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Planurile sociale s-ar putea schimba din cauza unui fel de regulă sau regulament. Sau poate părinții sau figurile de autoritate se vor opune la ceva? A avea de-a face cu copiii ar putea fi o responsabilitate sporită astăzi. Faceți față cât de bine puteți.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Nu te simți învins dacă eforturile tale de a reorganiza lucrurile acasă întâmpină opoziția cuiva, în special a unui membru mai în vârstă al familiei sau a partenerului. Aceste lucruri se întâmplă. La începutul dimineții, veți fi în centrul atenției, iar pe măsură ce ziua trece, interacțiunile cu prietenii vor fi mai importante.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te