HOROSCOP 16 OCTOMBRIE Luna în Berbec aduce dezamăgiri în dragoste Scorpionilor. Leii, vești proaste

DE Florentina Enache | Actualizat: 15.10.2024 - 07:38
HOROSCOP 16 OCTOMBRIE Luna în Berbec aduce dezamăgiri în dragoste Scorpionilor. Leii, vești proaste - Foto: Freepik (rol ilustrativ)
HOROSCOP 16 OCTOMBRIE Luna în Berbec aduce dezamăgiri în dragoste Scorpionilor. Leii, vești proaste - Foto: Freepik (rol ilustrativ)

HOROSCOP 16 OCTOMBRIE Luna în Berbec aduce dezamăgiri în dragoste Scorpionilor. Leii, vești proaste.

SHARE

Horoscop 16 octombrie. Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna este în Berbec.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi provocatoare, deoarece problemele ar putea să vă facă să vă răzgândiți de la ceva anume. Între timp, ai activitate sporite acasă, plus că ceva neașteptat ar putea avea un impact asupra averii, bunurilor sau veniturilor tale. Rezistă.

Citește și: HOROSCOP 15 OCTOMBRIE Luna în Berbec strică rutina Săgetătorilor. Balanțele, planuri de călătorie

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Relațiile cu un prieten sau cu un grup (în special cu persoanele mai în vârstă) ar putea fi un pic sumbre sau tensionate.

Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că oamenii sunt negativi sau tind sa-i judece pe cielalți, ceea ce nu place nimănui. Între timp, un partener sau un prieten apropiat ar putea să vă surprindă sau să facă ceva neașteptat.

Citește și: HOROSCOP OCTOMBRIE. Pentru care zodii se nasc povești de iubire? Ce schimbări vor fi la muncă

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fă-ți viața mai ușoară fiind răbdător și tolerant atunci când ai de-a face cu figuri de autoritate, în special cu părinții și șefii.

Adevărul este că oamenii sunt înclinați să fie critici și zgârciți. Conversațiile ar putea fi deprimante. Nu e de mirare că toată lumea se simte timidă și precaută.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 14-20 octombrie: Luna Plină în Berbec aduce liniște și clarificări emoționale

Rac (21 iunie-22 iulie)

Profesorii și învățătorii ar putea fi persoane cu care să nu vă înțelegeți astăzi. De asemenea, s-ar putea să trebuiască să respectați reguli și regulamente, care restricționează ceea ce doriți să faceți.

Romantismul este imprevizibil. Între timp, părinții ar trebui să fie foarte vigilenți, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copiii dumneavoastră.

Leu (23 iulie-22 august)

Rutina ta de acasă va fi întreruptă. Aparatele electrocasnice mici s-ar putea defecta sau un alt obiect s-ar putea strica. 

Afacerile cu șefii, părinții și figurile de autoritate v-ar putea surprinde. Între timp, ar putea apărea datorii sau vești dezamăgitoare despre proprietatea comună. (Este genul acela de zi).

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți astăzi, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru dumneavoastră.

Veștile surprinzătoare v-ar putea prinde nepregătit. Unii dintre voi vor trebui să călătorească brusc sau călătoriile programate s-ar putea schimba. Între timp, s-ar putea să fie dificil să aveți de-a face cu partenerii, soții și prietenii apropiați pentru că vă critică.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Fii cu ochii pe banii și bunurile tale astăzi pentru că lucrurile sunt imprevizibile. S-ar putea să găsiți bani; s-ar putea să pierdeți bani.

Protejați ceea ce dețineți împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Rămâneți pozitiv la locul de muncă. (Comentariile negative din partea celorlalți nu vă vor opri să munciți din greu).

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Păstrați-vă calmul astăzi pentru că prietenii, soții și partenerii ar putea să vă surprindă.

Între timp, romantismul ar putea dezamăgi. Planurile sociale ar putea fi provocatoare; în plus, copiii ar putea fi o responsabilitate sporită. Rămâi puternic. Fă ceea ce trebuie să faci.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Relațiile de familie pot fi înălțătoare, dar pot fi și supărătoare. Astăzi, un părinte sau o rudă mai în vârstă ar putea fi critic.

Fă tot posibilul să rămâi pozitiv și eficient atunci când abordezi această situație, pentru că este în interesul tău să faci asta. (Evident).

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

S-ar putea să fiți deprimat sau descurajat astăzi. Cineva ar putea fi necooperant sau critic. Între timp, ceva legat de un prieten sau de un grup v-ar putea prinde nepregătit. (Se întâmplă ceva neobișnuit.)

Cea mai bună strategie este să rămâi concentrat și să fii productiv. Rămâneți cu picioarele pe pământ.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Intervin anumite probleme cu banii. S-ar putea să vă simțiți că nu vă ajung veniturile. Între timp, fii prudent când vorbești cu părinții și șefii pentru că s-ar putea întâmpla ceva imprevizibil.

Nu cere permisiune sau aprobare - nu astăzi.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Astăzi Luna este aliniată cu severul Saturn, care te îndeamnă să fii ordonat, devotat și muncitor. (Cel mai bun mod de a trata această energie.)

Expresia sa negativă ar putea fi deprimantă. Dar dacă munciți din greu și realizați ceva, vă veți simți bine. Fiți atenți pentru a evita accidentele. Călătoriile sunt susceptibile să se schimbe sau să fie întrerupte.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te