HOROSCOP 15 AUGUST Luna le oferă încredere Racilor. Săgetătorii sunt în conflict cu partenerii lor

DE Florentina Enache | Actualizat: 14.08.2024 - 12:00
HOROSCOP 15 AUGUST Luna le oferă încredere Racilor. Săgetătorii sunt în conflict cu partenerii lor - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 15 AUGUST Luna le oferă încredere Racilor. Săgetătorii sunt în conflict cu partenerii lor - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 15 AUGUST Luna le oferă încredere Racilor. Săgetătorii sunt în conflict cu partenerii lor.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Săgetător.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Va fi o zi agitată, plină de lucruri de făcut! Ești plin de entuziasm pentru că guvernatorul tău Marte este aliniat cu norocosul Jupiter în Casa Comunicării, ceea ce te face persuasiv și carismatic! Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, vei fi extrem de convingător!

Citește și: HOROSCOP 14 AUGUST Luna stârnește certuri. Balanțele și Berbecii, bântuiți de problemele din trecut

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi s-ar putea să fiți entuziasmat de chestiuni financiare. Poate o să cumpărați un lucru pe care vi-l doriți. Sau poate vedeți modalități de a vă spori veniturile sau de a găsi un loc de muncă mai bine plătit? În ciuda împotrivirii din partea cuiva, veți merge mai departe și veți face ceea ce vă place. Asta este o certitudine.

Citește și: HOROSCOP 13 AUGUST Luna în Scorpion stârnește certuri pentru Tauri. Leii primesc un sfat important

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o zi neobișnuită deoarece Marte este aliniat cu Jupiter în semnul tău, ceea ce se poate întâmpla doar o dată la 13 ani. Un eveniment rar! Acesta este motivul pentru care vă simțiți puternic, viguros și entuziast! Vă asumați riscuri. Aveți încredere totală în dumneavoastră.

Citește și: HOROSCOP 12 AUGUST Săgetătorii au nevoie de răbdare cu partenerii. Peștii sunt în căutarea aventurii

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pentru că aveți un sentiment de încredere puternic, vă veți urmări interesele pentru a obține ceea ce vă doriți, mai ales în ceea ce privește aspectele financiare. Veți fi dornici să faceți cumpărături. Veți fi la fel de dornici să faceți ceva pentru a vă spori veniturile. Ceilalți te vor asculta pentru că vorbești frumos și ești pozitiv.

Citește și: HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele au o dispută cu un apropiat

Leu (23 iulie-22 august)

Capacitatea ta de a-i atrage pe ceilalți și de a te implica în activități de grup este de top. Poți să-i faci pe oameni să se ralieze în jurul a tot ceea ce susții. Puterile tale de lider sunt puternice; cu toate acestea, persoanele mai tinere ar putea fi mai puțin cooperante. Nu exagerați cu anumite lucruri.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Sunteți ambițios și încrezător astăzi, motiv pentru care aceasta este o zi excelentă pentru a obține ceea ce vă doriți. Oamenii vă vor admira și vor fi gata să vă susțină. Desigur, cineva de acasă sau din familie s-ar putea opune ideilor tale, dar acesta este un nor negru de scurtă durată la orizontul tău. Urmărește-ți obiectivele.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Astăzi, dorința ta de a călători este puternică! Ești gata să faci orice pentru a-ți lărgi orizonturile și experiența de viață. O să-ți placă să studiezi și să cunoști oameni care îți pot prezenta idei și locuri noi. Trebuie să ai mintea deschisă. Învață cât mai mult posibil.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Deși cineva s-ar putea opune deciziilor dumneavoastră financiare astăzi, aceasta este o zi excelentă pentru a vorbi cu băncile sau pentru a vă ocupa de impozite, datorii și proprietăți comune, deoarece veți ieși învingător. Îți vei apăra cu ușurință interesele, iar ușile se vor deschide pentru tine.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

S-ar putea să vă simțiți copleșit de partenerul dumneavoastră astăzi pentru că el/ea este entuziasmat de o idee pe care s-ar putea să nu o susțineți. Desigur, s-ar putea să nu fiți de acord, dar vedeți că partenerul e hotărât și va face ceea ce este important pentru sine. Nu îi poți convinge de altceva.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Veți realiza multe lucruri astăzi pentru că vă simțiți viguros din punct de vedere fizic și entuziast în legătură cu ceva. Cu alte cuvinte, ești motivat. Folosește cât mai bine această energie și motivație - apucă-te de treabă!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Dacă lucrezi la un proiect creativ, vei fi productiv astăzi pentru că ai multă energie și idei ingenioase. Sau dacă ești implicat în sport sau lucrezi cu copiii, vei fi la fel de entuziasmat. Un prieten s-ar putea opune la ceva ce vrei să faci. O vei face oricum.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aveți multă energie astăzi pentru a face schimbări acasă sau pentru a îmbunătăți relațiile de familie. Uită-te în jurul tău zilnic pentru a vedea ce poți face pentru a îmbunătăți lucrurile. Oportunități imobiliare, poate? Un șef sau un părinte ar putea să nu fie de acord cu ce faci.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te