HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele au o dispută cu un apropiat

DE Florentina Enache | Actualizat: 10.08.2024 - 12:42
HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele, dispută cu un apropiat - Foto: Pexels.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele, dispută cu un apropiat - Foto: Pexels.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele au o dispută cu un apropiat.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna e în Scorpion.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Deși sunteți nerăbdători să vorbiți cu alții, să rezolvați probleme și să faceți călătorii scurte, fiți conștienți de faptul că discuțiile, în special cele legate de locul de muncă sau de sănătatea dumneavoastră, s-ar putea duce de râpă într-un minut. Oamenii sunt sensibili și pot interpreta lucrurile.

Citește și: HOROSCOP 10 AUGUST Capricornii se vor remarca. Berbecii fac compromisuri. Leii, discuții importante

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi este o zi pozitivă dacă puteți evita certurile financiare cu copiii dumneavoastră sau disputele financiare cu privire la ocaziile sociale (de exemplu, cine plătește nota de plată la prânz). Stai departe de discuțiile despre bani. De fapt, este o zi frumoasă pentru a vă distra acasă.

Citește și: HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să NU iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi poți să-i ceri universului o favoare, fiindcă e o zi norocoasă pentru tine. Acestea fiind spuse, fiți prudent atunci când vorbiți cu membrii familiei, mai ales dacă ați început să renovați casa. Ar putea apărea tensiuni cu cei apropiați.

Citește și: HOROSCOP 8 AUGUST Taurii reaprind flacăra cu un fost iubit. Scorpionii, poveste de dragoste secretă

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Acesta este genul de zi care vine cu bune și cu rele. Discuțiile despre bani, câștiguri, achiziții sau orice are legătură cu lucrurile materiale ar putea merge foarte bine. Cu toate acestea, s-ar putea să vă aflați în dezacord cu frații, rudele și vecinii. Fii calm.

Leu (23 iulie-22 august)

În principiu, relațiile cu prietenii și membrii grupurilor pot fi o experiență pozitivă pentru dumneavoastră. Ar putea fi o zi bună să vă împărtășiți speranțele și visurile pentru viitor pentru a obține feedback-ul cuiva. Acestea fiind spuse, sunt probabile și dezacorduri cu privire la bani și posesiuni. Acționați cu prudență.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Într-un fel, relațiile cu șefii, părinții și figurile de autoritate vor merge bine astăzi, mai ales dacă această interacțiune este discretă sau privată. Cu toate acestea, mai târziu în cursul zilei, s-ar putea ca acest lucru să se schimbe. Amânați solicitarea de favoruri pentru o altă zi.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Astăzi aveți un impuls de a călători sau de a face ceva diferit. Cu toate acestea, o altă influență este prezentă și ar putea crea dispute, dacă te implici în subiecte controversate precum politica, religia sau probleme juridice. Poate fi o persoană apropiată. Mai bine taci din gură.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Faci o impresie bună asupra celorlalți astăzi, chiar dacă discuți despre proprietatea comună, finanțe și responsabilitățile celorlalți. Dar, pe de altă parte, ar putea apărea dispute cu prietenii și membrii grupurilor pe anumite teme. Fiți conștienți de acest lucru.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Discuțiile despre filozofie, religie, călătorii și alte culturi vor fi interesante și probabil vă vor lărgi orizonturile astăzi. Sunteți dornic să învățați și să vorbiți cu oameni diferiți. Cu toate acestea, aveți grijă la discuțiile cu șefii, părinții și figurile de autoritate, deoarece acestea vor fi riscante și provocatoare.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Stați departe de disputele legate de politică, călătorii și chestiuni legale sau medicale, deoarece acestea nu vor merge bine astăzi. Cu toate acestea, probabil veți găsi soluții la problemele legate de muncă, bugete, finanțare. Astăzi este o zi mixtă.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aceasta este o zi complicată. Momentele de distracție, ieșirile sociale și evenimentele sportive vor merge bine, în special relațiile cu partenerii și prietenii apropiați. (Aceasta este partea bună.) Partea proastă este legată de bani. Costul activităților sociale, al chestiunilor sportive sau al îngrijirii copiilor, sau poate al cheltuielilor de vacanță ar putea duce la certuri. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă astăzi lucrurile merg bine la serviciu, atât cu colegii de muncă, cât și cu șefii, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă la fel de bine atunci când ai de-a face cu prietenii apropiați, partenerii și soții. Răbdarea este cel mai bun prieten al tău astăzi. Nu uitați, înflăcăratul Marte este opus semnului dumneavoastră - așteptând să vă provoace. Rămâneți calmi.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te