HOROSCOP 13 AUGUST Luna în Scorpion stârnește certuri pentru Tauri. Leii primesc un sfat important

DE Florentina Enache | Actualizat: 12.08.2024 - 12:06
HOROSCOP 13 AUGUST Luna în Scorpion stârnește certuri pentru Tauri. Leii primesc un sfat important - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 13 AUGUST Luna în Scorpion stârnește certuri pentru Tauri. Leii primesc un sfat important - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 13 AUGUST Luna în Scorpion stârnește certuri pentru Tauri. Leii primesc un sfat important

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Scorpion.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi productivă pentru tine, mai ales dacă te ocupi de chestiuni precum contabilitate, resurse comune, moșteniri, impozite, datorii și alte lucruri de acest gen.

Puteți face progrese mari pentru că sunteți concentrat și gata să acordați atenție detaliilor.

Citește și: HOROSCOP 12 AUGUST Săgetătorii au nevoie de răbdare cu partenerii. Peștii sunt în căutarea aventurii

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Discuțiile cu partenerii și prietenii apropiați vor avea un impact pozitiv. Prin urmare, aceasta este o zi bună pentru a face planuri, în special legate de un grup sau o organizație.

Cu toate acestea, s-ar putea să vă aflați în conflict cu un părinte sau o figură de autoritate de acasă. Fiți politicoși.

Citește și: HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele au o dispută cu un apropiat

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei reuși să faci multe pentru că ești motivat să muncești. Privești în perspectivă și vezi ce trebuie să termini sau să completezi. Discuțiile cu cineva mai în vârstă te-ar putea ajuta.

Abordați proiecte care vă vor aduce beneficii pe termen lung în viitor.

Citește și: HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să NU iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Artiștii și persoanele creative vor putea să își îmbunătățească tehnica pentru că sunt dispuși să exerseze și să continue să facă ceea ce trebuie făcut pentru a progresa.

Acest lucru este valabil și pentru sportivi.

Leu (23 iulie-22 august)

Discuțiile de familie, în special cu cineva mai în vârstă, vor merge bine dacă vă ocupați de chestiuni practice și de modul în care gestionați proprietatea comună sau datoriile.

Cineva mai în vârstă ar putea avea sfaturi excelente pentru tine. Cu toate acestea, aveți grijă. Cel mai bine este să lucrați singur.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Astăzi sunteți dispus să faceți ceea ce trebuie făcut. De fapt, vă va face plăcere să vă organizați împrejurimile. S-ar putea chiar să îți oganizezi dulapul cu haine pe culori sau să cureți sertarele și să le reorganizezi pentru că vrei să simți că viața ta merge bine. Conversațiile vor fi serioase. O zi bună pentru a planifica lucruri din timp.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Te simți inhibat din punct de vedere financiar astăzi, motiv pentru care, dacă ești la cumpărături, probabil că vei cumpăra articole practice și de lungă durată. S-ar putea să vrei să întocmești un buget sau s-ar putea să te cerți în privat cu privire la obiceiurile tale de cheltuieli. 

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Astăzi Luna se află în semnul tău dansând cu severul Saturn, ceea ce te face să te concentrezi asupra lucrurilor practice și a ordinii. Ești mai preocupat de muncă și de a face lucrurile bine decât de confortul tău fizic. Ești dispus să accepți orice sarcini care trebuie făcute.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Cercetarea de orice fel va merge foarte bine pentru tine, deoarece mintea ta este concentrată și îți va fi ușor să acorzi atenție detaliilor. În plus, ai o persistență și o rezistență mentală care îți vor permite să continui să cauți răspunsuri și soluții la probleme. 

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Azi ai chef să fii serios. Ești gata de muncă și vrei să realizezi cât mai multe lucruri. Ești dispus să îți accepți responsabilitățile și vrei să fii cât mai productiv într-un mod eficient. Acesta este motivul pentru care vei reuși să faci lucrurile astăzi!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Discuțiile cu părinții, șefii și persoanele cu autoritate vor merge bine astăzi pentru că vei crea impresia că ești responsabil, conștiincios, onest și de încredere. (Ceea ce sperăm că ești). Folosește acest lucru în avantajul tău! Astăzi este ziua în care îi impresionezi pe ceilalți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Veți avea succes dacă vă faceți planuri de călătorie sau vă ocupați de chestiuni medicale sau juridice, sau dacă terminați o lucrare importantă sau vă ocupați de publicare. Motivul pentru care poți realiza multe este că ești concentrat, iar perseverența îți va aduce rezultate excelente astăzi. 

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te