HOROSCOP 12 AUGUST Săgetătorii au nevoie de răbdare cu partenerii. Peștii sunt în căutarea aventurii

DE Florentina Enache | Actualizat: 11.08.2024 - 12:27
HOROSCOP 12 AUGUST Săgetătorii să aibă răbdare cu partenerii. Peștii sunt în căutarea aventurii - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 12 AUGUST Săgetătorii să aibă răbdare cu partenerii. Peștii sunt în căutarea aventurii - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 12 AUGUST Săgetătorii au nevoie de răbdare cu partenerii. Peștii sunt în căutarea aventurii.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Scorpion.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi minunată pentru a socializa! Ieșiți și bucurați-vă de activități distractive, activități jucăușe cu copiii, evenimente sportive, ieșiri cu cortul, teatru, seri de film. Vă face plăcere să împărtășiți momente plăcute cu ceilalți. Aceasta este o zi pozitivă.

Citește și: HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele au o dispută cu un apropiat

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Unele zile de luni pot fi obositoare, însă aceasta este una în care vă veți relaxa. Planificați o masă cu familia și prietenii, deși este începutul săptămânii. Sportul, ieșirile sociale și activitățile cu copiii vă vor încânta.

Citește și: HOROSCOP 10 AUGUST Capricornii se vor remarca. Berbecii fac compromisuri. Leii, discuții importante

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o zi excelentă pentru a vă distra acasă, deoarece aveți chef de socializare! Invitați familia și prietenii pentru o vizită. De asemenea, vă va face plăcere să vă redecorați sau să vă modificați locuința.

Citește și: HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să NU iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Banii, fluxul de numerar și cumpărăturile vă preocupă astăzi. De asemenea, ați putea cheltui bani pe ieșiri sociale, vacanțe, evenimente sportive și momente distractive cu copiii. Aceasta este o zi excelentă pentru a socializa cu alții, mai ales pentru că îi apreciați pe cei din jur. Recunoștința este un lucru minunat.

Leu (23 iulie-22 august)

Soarele se află astăzi în semnul tău, ceea ce este revigorant și dătător de putere; cu toate acestea, plasarea Lunii te va încuraja să te relaxezi acasă (sau să te distrezi acasă), deoarece te vei simți cel mai bine în mediul familiar. Relațiile cu membrii familiei vor fi prietenoase.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Oameni din trecut sunt din nou în lumea ta - fără îndoială. Acest lucru se datorează faptului că Mercur retrograd are loc în semnul tău în această lună. Din fericire, ești dornic să vorbești cu ceilalți. Astăzi, în special, există ceva ce vrei să spui, motiv pentru care trebuie să găsești un bun ascultător.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Astăzi s-ar putea să fiți un magnet pentru bani. De asemenea, ați putea avea idei de a face bani. Cu siguranță veți fi tentat să cumpărați lucruri frumoase - îmbrăcăminte, bijuterii și artă. (Semnul dumneavoastră domină artele frumoase și haute couture-ul.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Astăzi Luna se află în semnul dumneavoastră dansând frumos cu Venus, ceea ce vă sporește interesul pentru arte. De asemenea, vă va plăcea să socializați cu alții, în special cu grupuri, cluburi și organizații. Acest lucru va include succesul la conferințe sau convenții.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

În ciuda dorinței tale de a explora mai mult din lume prin călătorii sau continuarea studiilor, astăzi vei fi fericit să te ascunzi sau să cauți puțină intimitate. Te vei simți mai confortabil lucrând singur, deoarece ai nevoie de o pauză de la agitația a tot ceea ce te înconjoară. Aveți răbdare cu partenerii.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

S-ar putea să doriți să vă împărtășiți speranțele și visurile pentru viitor cu cineva astăzi pentru a obține feedback-ul lor. Acest lucru ar putea include planuri de călătorie. Sau ai putea vorbi cu cineva diferit, poate din altă cultură? Sunteți pregătit să munciți din greu acum pentru ceea ce vă doriți.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Oamenii vă observă astăzi. De fapt, unii oameni cunosc detalii personale despre viața ta privată. (Fiți conștienți de acest lucru în cazul în care trebuie să vă confruntați cu consecințele) Cu toate acestea, ați putea beneficia de bogăția și resursele altcuiva. Între timp, sporturile vă atrag!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Faceți ceva diferit astăzi, astfel încât să puteți învăța ceva nou sau să descoperiți locuri noi. Pentru că aveți un impuls de a vă lărgi orizonturile, faceți ceva pentru a satisface această dorință de aventură. Vedeți locuri noi și cunoașteți fețe noi. Foști parteneri și vechi prieteni apar în viața ta.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te