HOROSCOP 14 AUGUST Luna stârnește certuri. Balanțele și Berbecii, bântuiți de problemele din trecut

DE Florentina Enache | Actualizat: 13.08.2024 - 17:45
HOROSCOP 14 AUGUST Luna stârnește certuri. Balanțele și Berbecii, bântuiți de problemele din trecut - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 14 AUGUST Luna stârnește certuri. Balanțele și Berbecii, bântuiți de problemele din trecut - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 14 AUGUST Luna stârnește certuri. Balanțele și Berbecii, bântuiți de problemele din trecut.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante între 4 și 4:45. După aceea, Luna se mută din Scorpion în Săgetător.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Evitați tentația de a vă implica în subiecte controversate pentru că s-ar putea să vă aflați în conflict cu cineva. De asemenea, fiți extrem de răbdători cu copiii dumneavoastră, pentru că ar putea apărea crize de isterie, mai ales în legătură cu ceva care a mai fost abordat în trecut.

Citește și: HOROSCOP 13 AUGUST Luna în Scorpion stârnește certuri pentru Tauri. Leii primesc un sfat important

Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să apară certuri cu privire la proprietatea comună, impozite, datorii sau la asigurări la mașină sau casă. Acestea ar putea implica un membru al familiei, sau ar putea fi vorba despre afaceri vechi. Fiți răbdători și fermi pentru a rezolva lucrurile cât mai bine posibil. Puteți face acest lucru.

Citește și: HOROSCOP 12 AUGUST Săgetătorii au nevoie de răbdare cu partenerii. Peștii sunt în căutarea aventurii

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o zi proastă pentru a discuta despre salarii și cum să vă creșteți câștigurile, deoarece este posibil să apară dispute și dezacorduri. S-ar putea chiar să aveți divergențe cu cineva cu privire la costurile asistenței medicale. Din fericire, Venus se află în Casa ta a comunicării, ceea ce te face să fii fin și diplomat.

Citește și: HOROSCOP 11 AUGUST Marte pune la încercare răbdarea Peștilor. Balanțele au o dispută cu un apropiat

Rac (21 iunie-22 iulie)

Aveți răbdare cu colegii de muncă pentru că toată lumea este puțin irascibilă. Acest lucru se datorează faptului că astăzi Luna este în contradicție cu Mercur retrograd. Posibil, vă simțiți enervat pentru că trebuie să vă întoarceți și să corectați ceva sau să refaceți ceva? Din păcate, nu aveți de ales.

Leu (23 iulie-22 august)

Așteaptă-te la unele dificultăți cu planurile sociale, evenimentele sportive și relațiile cu copiii. La fel, și comunicarea cu partenerii romantici ar putea să nu meargă prea bine. Nu ai cum să ocolești această situație. Singura ta opțiune este să dai dovadă de diplomație sub presiune.

Citește și: HOROSCOP Cele 2 zodii care se lăfăie în bani până la final de an 2024. Astrele se aliniază pozitiv

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Fiți prudent cu discuțiile de familie astăzi, în special discuțiile cu rudele de sex feminin (în special mama), deoarece lucrurile ar putea degenera. Într-o lume perfectă, vei evita discuțiile importante astăzi; iar dacă acestea trebuie să aibă loc, vei fi răbdător și prietenos. 

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Disputele și certurile cu rudele, vecinii și frații ar putea izbucni astăzi, mai ales în legătură cu probleme din trecut sau cu ceva care se întâmplă din nou. Între timp ați crezut că s-a rezolvat, astfel încât problema a dispărut. Se pare că nu. Cine ar fi știut?

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Evitați conversațiile dificile cu părinții, șefii și persoanele cu autoritate (inclusiv poliția), deoarece astăzi aceste discuții nu vor merge bine. Multe persoane caută o ceartă pentru că oamenii sunt irascibili, preocupați de banalități și concentrați pe trecut.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Disputele cu privire la probleme din trecut care ar putea avea legătură cu politica sau religia ar putea ieși la suprafață astăzi. Oamenii vor fi în dezacord unii cu alții. Aceleași dispute s-ar putea referi și la chestiuni legale, situații medicale sau ceva legat de călătorii. Aveți răbdare până când se calmează lucrurile.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

S-ar putea să te simți neliniștit astăzi pentru că ești nemulțumit de modul în care ceva este împărțit. Sau poate simți că, din nou, ești responsabil pentru ceva din trecut cu care nu credeai că te vei mai confrunta. Acest lucru este dezamăgitor pentru că pare nedrept sau incorect.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aveți grijă să nu vă înrădăcinați în punctul dumneavoastră de vedere astăzi atunci când aveți de-a face cu prieteni sau membri ai unor grupuri. Acest lucru ar putea implica, de altfel, un fost partener sau un vechi prieten. Întreabă-te dacă a intra într-o dispută pe această temă va fi înțelept? Fiți diplomați.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este important să știți că sunteți în centrul atenției astăzi, ceea ce înseamnă că, dacă intrați într-o dispută cu cineva, aceasta va fi probabil observată de ceilalți. Păstrați-vă calmul. Cu Venus opusă semnului tău, ești deosebit de fermecător și cooperant.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te