HOROSCOP 10 AUGUST Capricornii se vor remarca. Berbecii fac compromisuri. Leii, discuții importante

DE Florentina Enache | Actualizat: 09.08.2024 - 12:29
HOROSCOP 10 AUGUST Capricornii se vor remarca. Berbecii fac compromisuri. Leii, discuții importante  - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 10 AUGUST Capricornii se vor remarca. Berbecii fac compromisuri. Leii, discuții importante - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 10 AUGUST Capricornii se vor remarca. Berbecii fac compromisuri. Leii, discuții importante.

SHARE

Alertă lunară: Evitați să faceți cumpărături sau să luați decizii importante după ora 16:30. Luna se află în Balanță.

HOROSCOP 10 AUGUST Capricornii se vor remarca. Berbecii fac compromisuri. Leii, discuții importante 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Chiar dacă discuțiile cu prietenii apropiați, partenerii și soții vor merge bine, fiți pregătiți să faceți compromisuri cu ceilalți. Fiți toleranți. Acest lucru va fi ușor pentru că lucrurile vor decurge fără probleme, mai ales în ceea ce privește relațiile cu copiii, artele și activitățile zilnice.

Citește și: HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să NU iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este vineri și este o zi minunată pentru a petrece. Totuși, aceasta este, de asemenea, o zi minunată pentru a rezolva probleme. Căutați modalități de a vă crește veniturile, pentru că acest lucru este posibil. Discuțiile de familie, precum și afacerile de familie sunt favorizate. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o zi excelentă pentru a socializa și a vă bucura de momente plăcute alături de ceilalți, în special de copii. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a vă finaliza proiectele creative. Abilitățile tale de comunicare sunt excelente pentru că ești entuziasmat de ceea ce vrei să spui.

Citește și: HOROSCOP 8 AUGUST Taurii reaprind flacăra cu un fost iubit. Scorpionii, poveste de dragoste secretă

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Azi ați putea alege să stați acasă și să vă bucurați de intimitate. Cu toate acestea, veți face multe lucruri, mai ales dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă spori veniturile și lucrați de acasă. Este ziua perfectă pentru a termina vechile afaceri și a rezolva probleme.

Leu (23 iulie-22 august)

Îți exprimi ideile bine astăzi, ceea ce este o veste bună pentru cei din vânzări și marketing, pentru cei care predau sau scriu. În special, grupurile și organizațiile vor fi interesate de ceea ce spui. Alege ziua de astăzi pentru a discuta despre ceva important pentru tine, mai ales dacă vrei să fii convingător.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Chiar dacă lucrați singur, puteți realiza multe astăzi, deoarece aspectele planetare sunt favorabile. Orice ai face îți va spori veniturile, precum și poziția în ochii colegilor și ai comunității. Terminați-vă proiectele.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Astăzi Luna se află în semnul tău și dansează frumos atât cu Soarele, cât și cu norocosul Jupiter, ceea ce înseamnă că dorințele tale vor fi ascultate de către Univers. Totul este armonios, mai ales relațiile cu alte culturi și țări străine. Călătoriile vă vor atrage. Vei fi în centrul atenției.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Aceasta este o zi productivă pentru aproape toată lumea. În cazul tău, cineva s-ar putea să nu-ți dorească binele astăzi. Cu toate acestea, ceea ce faci ar putea avea ca rezultat favoruri, bani, bunuri și resurse care să ajungă la tine sau la partenerul tău. Reputația ta va străluci astăzi!

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Călătoria este o temă puternică în harta ta astrală în acest moment. Firește, aceasta este o zi excelentă pentru a călători sau pentru a face planuri de călătorie. Relațiile cu partenerii, prietenii apropiați, precum și cu grupurile sunt deosebit de calde și satisfăcătoare astăzi. Trăiți clipa din plin!

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Sunteți remarcat astăzi într-un mod favorabil. Călătoriile legate de muncă sunt posibile pentru unii dintre voi. Orice veți face vă va aduce complimente de la colegi. Negocierile financiare vor merge bine. Între timp, romantismul cu cineva „diferit” nu va da roade.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Faceți ceva diferit astăzi. Încercați lucruri noi astăzi pentru că aveți nevoie de o schimbare de peisaj și de momente de distracție. Relațiile cu ceilalți sunt calde și prietenoase. Este o zi excelentă pentru a socializa și a vă bucura de evenimente sportive, arte și activități distractive cu copiii.

Citește și: O profeție veche de 4.000 ani, descifrată: „Regele moare. Iranul va fi distrus”. Legată de o eclipsă

Pești (19 feb. - 20 martie)

Veți realiza multe astăzi pentru că este o zi productivă. De fapt, puteți muta munții din loc! Afacerile imobiliare, afacerile la domiciliu, plus problemele legate de sănătate sunt toate binecuvântate. De asemenea, este o zi excelentă pentru a vă reorganiza casa, astfel încât să funcționeze mai bine pentru dumneavoastră. 

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te