HOROSCOP 09 ianuarie Nu lăsa fricile să îți pună bețe în roate! Ce îndrumare primește fiecare zodie

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 08.01.2024 - 16:21
HOROSCOP 09 ianuarie Nu lăsa fricile să îți pună bețe în roate! Ce îndrumare primește fiecare zodie Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Nu lăsa fricile să îți pună bețe în roate! Ce îndrumare primește fiecare zodie pentru această zi minunată de ianuarie.

SHARE

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este o situație mixtă, deoarece relațiile cu prietenii, grupurile, cluburile, organizațiile și conferințele sunt excelente!

Te vei bucura să te bucuri de farmec și de șmecherii oriunde te-ai întoarce. Cu toate acestea, planurile sociale s-ar putea schimba brusc. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi curioasă. Într-un fel, faceți o impresie fabuloasă șefilor, părinților și VIP-urilor. Cu toate acestea, cineva mai în vârstă sau aflat într-o poziție de putere ar putea să vă închidă.

S-ar putea să apară accidente sau surprize acasă. Fiți vigilenți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există mesaje contradictorii în ceea ce privește călătoriile, chestiunile juridice, publicațiile sau studiile superioare.

HOROSCOP 09 ianuarie Nu lăsa fricile să îți pună bețe în roate! Ce îndrumare primește fiecare zodie

O influență este extrem de favorabilă! Aceasta vă va încuraja să vă extindeți lumea și să porniți la drum. Cealaltă influență indică faptul că regulile și reglementările ar putea să vă rețină.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Țineți-vă buzunarele deschise pentru că pot apărea cadouri, bunătăți și favoruri din partea altora. Cu toate acestea, un fel de limitare legală ar putea fi o provocare pentru dvs.

S-ar putea crea o întârziere sau ar putea împiedica banii să ajungă la dvs. cu totul. Sperați să fie bine!

Leu (23 iulie - 22 august)

Aceasta este o zi minunată pentru a te împrieteni cu prietenii, partenerii și membrii publicului larg. Toată lumea se va bucura să vă vadă la față.

Cu toate acestea, astăzi Luna se află în semnul tău, stând vizavi de Saturn, ceea ce este o situație care dă de gândit. Cineva mai în vârstă sau aflat la conducere ar putea să vă strice planurile.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Relațiile cu colegii de muncă sunt pozitive astăzi. De fapt, cineva v-ar putea ajuta, iar cei doi vor face progrese mari împreună.

 Cu toate acestea, o figură de autoritate sau un șef ar putea fi pe urmele dvs. (Greu de spus.) Câștigi câte ceva; pierzi câte ceva. Nu vă descurajați din cauza acestui individ. Sunteți în regulă!

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Aceasta este o zi minunată pentru a ieși și a te bucura de distracții amuzante. Întâlniți-vă cu prietenii pentru prânz sau cină. Bucurați-vă de filme, de teatru și de momente distractive! 

Cu toate acestea, copiii ar putea fi o responsabilitate sporită astăzi. Posibil ca cineva mai în vârstă să încerce să vă taie aripile.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Aceasta este o zi minunată pentru a vă distra acasă. De asemenea, vă va face plăcere să redecorați locul în care locuiți, deoarece doriți să vă simțiți mai fericiți în legătură cu locul în care locuiți.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Cu toate acestea, s-ar putea să aveți responsabilități sporite cu un părinte sau o rudă mai în vârstă a familiei astăzi. Descurcați-vă cât mai bine și bucurați-vă de ziua dvs.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Călătoriile scurte, vizitele și șușotelile cu ceilalți te vor mulțumi astăzi, pentru că ești într-o dispoziție socială! S-ar putea să vă placă să petreceți timp cu frații, rudele și vecinii.

Nu lăsați grijile sau criticile din partea cuiva mai în vârstă să vă strice moralul. Rămâi pozitiv!

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

În general, aceasta este o zi excelentă pentru afaceri și comerț. De asemenea, s-ar putea să vă bucurați de cumpărături pentru lucruri frumoase pentru dvs. și pentru cei dragi.

Cu toate acestea, ceva v-ar putea face să vă simțiți frugal sau puțin îngrijorat de finanțele dvs. Așa a fost vreodată.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Târgul Venus se află în semnul tău dansând cu Marte înflăcărat, ceea ce te face să fii dornic să te apropii de ceilalți și să împărtășești momente bune și râsete.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Oamenii vor fi atrași de tine astăzi. Cu toate acestea, cineva mai în vârstă ar putea să vă atenueze moralul. Nu lăsați acest lucru să vă deprime. (Aveți un an fabulos în față!).

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aceasta este o perioadă populară pentru tine, mai ales pentru că vechii prieteni revin în peisaj. De asemenea, sunteți fericiți pentru că câștigați mai mult! Azi este o zi de bun-simț și ești mulțumit de tine însuți.

Cu toate acestea, ceva ce se întâmplă în spatele scenei ar putea să te îngrijoreze. Nu uitați: "Îngrijorarea este ca un scaun balansoar. Îți dă ceva de făcut, dar nu te duce nicăieri."

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te