FOTO Cum arată la 50 ani una dintre cele mai sexy fotomodele. Și-a înșelat soțul frizer cu Briatore

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 01.06.2023 - 20:02
Fotomodelul Heidi Klum a împlinit 50 de ani - Foto: Profimedia Images
Fotomodelul Heidi Klum a împlinit 50 de ani - Foto: Profimedia Images
Heidi Klum a pozat alături de fiica sa Leni Klum - Foto: Profimedia Images

Una dintre cele mai sexy fotomodele din toate timpurile a împlinit 50 de ani pe 1 iunie 2023, dar își arată deloc vârsta. Recent, a fost principala protagonistă a unei ședințe foto pentru catalogul unui reputat producător de lenjerie și arată senzațional.

SHARE

Heidi Klum, supermodel, prezentatoare TV, actriţă şi femeie de afaceri, a împliniat 50 de ani. Ea s-a născut la 1 iunie 1973 în oraşul german Bergisch Gladbach, în apropiere de Koln. Dar nu își arată deloc vâsta. 

Recent, Heidi Klum a fost principala protagonistă a unei ședințe foto pentru catalogul unui reputat producător de lenjerie și arată senzațional.

Foto: Heidi Klum a pozat alături de fiica sa Leni Klum

Fotomodelul Heidi Klum a împlinit 50 de ani. În adolescență, visa să fie dansatoare

Heidi Klum s-a născut la 1 iunie 1973, în oraşul german Bergisch Gladbach, și provine dintr-o familie de profesionişti în industria cosmeticii, relatează Agerpres.

Tatăl său, Gunther Klum, a ocupat o poziţie executivă într-o companie de cosmetice, iar meseria mamei sale, Erna, era de coafeză.

Citește și: Un star OnlyFans cu o avere de 8 milioane de € își caută iubit. Pune o condiție "decisivă" pentru el

În adolescenţă, Heidi şi-a dorit o carieră de dansatoare, însă la 18 ani, s-a înscris la concursul naţional de modeling "Model 92", organizat de revista Petra. A fost aleasă câştigătoare din peste 25.000 de tinere înscrise şi, alături de premiul în valoare de 300.000 de dolari, a obţinut primul său contract din lumea modei.

Şi-a încheiat, însă, studiile la Şcoala de arte frumoase din Frankfurt.

În 1993, Heidi Klum s-a mutat la New York, unde şi-a început cariera ca fotomodel. Un an mai târziu, a apărut pe coperta revistei Mirabella, pentru ca în următorii ani să fie invitată să pozeze pentru publicaţii precum Marie Claire, ELLE şi Vogue.

Memorabilă a rămas apariţia sa, în costum de baie, în deschiderea numărului din 20 februarie 1998 al revistei Sports Illustrated.

În 1999, a devenit unul dintre "îngerii" Victoria's Secret, faimosul retailer american de lenjerie intimă.

Citește și: FOTO Cea mai sexy șoferiță Uber. Arată incredibil dar a rămas falită după divorț. A pozat în Playboy

În paralel cu activitatea de manechin, Heidi Klum a jucat şi în câteva producţii pentru TV. Tot din 1999, a debutat pe micul ecran în sitcomul "Spin City", unde a avut apariţii sporadice, ca şi în sitcomul "Cursed", din anul 2000.

În 2001, a făcut parte din distribuţia serialului "Sex and the City" şi a filmului "Zoolaner", un rol mai consistent a avut însă în comedia britanică "Blow Dry", din acelaşi an.

Au urmat, în 2004, roluri în "Ella Enchanted" şi "The Life and Death of Peter Sellers". În 2018, a avut o scurtă apariţie în comedia "Ocean's 8" regizată de Gary Ross.

Heidi Klum, om de afaceri, vedetă TV premieră cu Emmy și cântăreață

În 2002, s-a lansat pe cont propriu în afaceri, iniţial ca designer de costume de baie, apoi de îmbrăcăminte, bijuterii şi pantofi.

Succesul pe micul a ecran a venit pentru Heidi Klum nu atât din postura de actriţă, cât mai ales de gazdă şi jurat al unor emisiuni-concurs.

De exemplu, în decembrie 2004, Heidi a devenit gazda, jurata şi producătorul executiv al emisiunii tip reality-show intitulată "Project Runway".

Pentru activitatea sa din primele patru sezoane ale emisiunii, Klum a fost nominalizată la Premiile Emmy.

În 2008, a fost răsplătită cu Premiul Peabody pentru aceeaşi emisiune.

În 2013, a primit Premiul Emmy pentru rolul său de gazdă din cadrul emisiunii "Project Runway", potrivit emmys.com. Participarea lui Heidi Klum la "Project Runaway" s-a încheiat în 2017.

Din 2006 şi până în prezent, este gazdă, jurat şi co-producător al emisiunii "Germany's Next Topmodel". Din 2020 şi până în prezent face parte din juriul emisiunii "America's Got Talent", poziţie pe care a deţinut-o şi între martie 2013 şi 2018.

Din ianuarie 2023, este jurată şi în cadrul emisiunii "America's Got Talent: All-Stars".

Este interpreta hitului "Wonderland", lansat în noiembrie 2006, cu care a ajuns pe locul 13 în clasamentele din Germania. A contribuit şi la albumul "System", din 2007, al cântăreţului Seal.

Heidi Klum și-a înșelat soțul frizer cu Flavio Briatore, boss-ul din Formula 1 care l-a descoperit pe Michael Schumacher

Heidi Klum a fost căsătorită cu stilistul Ric Pipino, între anii 1997-2002, apoi cu cântărețul Seal, între 2005 şi 2012, cu care are 3 copii. Iar în 2019, s-a căsătorit cu Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel.

Heidi Klum are, însă, 4 copii. Leni, primul său copil, s-a născut în 2004, iar tatăl fetei este Flavio Briatore, reputatul boss din Formula 1 care l-a descoperit pe fenomenalul pilot Michael Schumacher în 1991. 

Presa tabloidă de la acea vreme spune că motivul despărțirii lui Heidi Klum de frizerul italian Ric Pipino a fost Briatore, cu care fotomodelul ar fi avut o relație extraconjugală timp de mai mulți ani. 

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te