FOTO Cea mai sexy șoferiță Uber. Arată incredibil dar a rămas falită după divorț. A pozat în Playboy

DE Daniel Toșa | Actualizat: 28.04.2023 - 13:45
Cea mai sexy șoferiță Uber. Arată incredibil dar a rămas falită după divorț. A pozat în Playboy - Colaj Foto: Instagram/Nannette Hammond Loschiavo

Nannette Hammond Loschiavo a devenit „cea mai sexy șoferiță de Uber din lume", după ce a acceptat slujba de șofer pentru a-și redresa situația financiară după un divorț cu răsunet care a lasat-o falită. Clienții care se urcă la ea în mașină sunt hipnotizați de frumusețea ei.

SHARE

Nannette Hammond Loschiavo a trecut de la o viață în lux și opulență la o viața „omulu de rând” upă ce s-a despărțit de soțul ei milionar.

Cea mai sexy șoferiță Uber. Arată incredibil dar a rămas falită după divorț. A pozat în Playboy

Fostul iepuraș Playboy, care a cheltuit 350.000 de lire sterline pe operații estetice pentru a arăta ca o păpușă, a rămas fără niciun ban după o „bătălie” în instanța de judecată.

Procesul greu a doborât-o de pe scara socială, însă Nannette nu a depus „armele” și că și-a început noul loc de muncă săptămâna trecută, în încercarea de a obține o oarecare stabilitate financiară. Clienții care se urcă acum în mașina ei cu care face rideshare-ing sunt pur și simplu fermecați de sexy șoferița care vine la comandă.

Nannette Hammond Loschiavo - Foto: Instagram/nannettehammond

Citește și: Finanțator al grupării Hezbollah, expulzat din România. SUA au pus 10 milioane $ pe capul său

Fotomodelul a început să lucreze la Uber, compania punându-i la dispoziție un autoturism Tesla, pe care spune că „pur și simplu o adoră”.

„M-am gândit la asta de ceva vreme, pentru că nu am mai avut un vehicul pe care să îl conduc de peste un an, deoarece el fostul soț mi-a luat toate mașinile. Îmi place să conduc și permiteți-mi să vă spun că a fost distractiv.

Nannette Hammond Loschiavo - Foto: Instagram/nannettehammond

„Toți cei pe care îi iau spun același lucru... „Nu au văzut niciodată un șofer Uber atât de sexy. Cel mai amuzant lucru este că atunci când opresc la un client toată lumea spune literalmente „Doamne, nu mă așteptam să arăți așa”” , a spus fotomodelul.

Citește și: EXCLUSIV Județele cu cel mai mare procent de elevi la orele de religie. Cluj și București în Top

Nannette Hammond Loschiavo - Foto: Instagram/nannettehammond

Fotomodelul a descris munca de șofer de Uber ca fiind una „terapeutică” și se bucură să interacționeze cu oameni din diferite medii sociale.

„Îmi amintesc că am luat un tip care era pe stradă și mi-a spus că trecea printr-un divorț urât și că soția lui i-a luat totul. L-am dus la un depozit și cred că dormea în acel depozit... Doamne ferește!”, a spus Nannette, potrivit DailyStar.

Nannette Hammond Loschiavo - Foto: Instagram/nannettehammond

Nannette, care a apărut de șase ori pe ilustrele coperte Playboy, a declarat: „Ar trebui să o facă mai multe femei. Este o experiență grozavă și câștigi o mulțime de bani din asta și poate că eu stabilesc ștacheta pentru ca mai multe femei să iasă și să facă asta pentru a-și câștiga existența”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te