FOTO Trist, cu gânduri de suicid, căutat pentru țepe de milioane, Botezatu - viață de nabab în Egipt

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.06.2022 - 08:54
Botezatu / FB

Deși datorează mulți bani la creditori și spune că se simte foarte singur, Cătălin Bitezatu vă trimite „La mulți ani” din Kempinski Hotel Soma Bay - Egipt.

SHARE

Lui Botezatu pare că îi merge foarte bine din pozele pe care le vedeți mai jos postate dintr-o stațiune din Egipt aflată la malul mării. 

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

„Buna dimineața!☕️ Va doresc un început de weekend frumos și un An Nou plin de schimbări benefice”, a scris, ieri, din stațiunea egipteană.

Citește și

EXCLUSIV Cătălin Botezatu, urmărit de un investigator privat din Anglia pentru o țeapă de milioane

Într-o altă postare ne spune ce a vizitat: „Colosii lui Memnon,Templul lui Hachepsut, Valea Regilor, mormintele faraonilor, atelierul de prelucrare a alabastrului,Luxor, Templul Karmak”.

Cu toate acestea, peste 2,2 milioane de lei datorează designerul Cătălin Botezatu unor creditori. Aceștia au ajuns la capătul răbdării după ani de zile în care au încercat să recupereze datoria.

Creditorii vorbesc despre "finalizarea investigaţiilor referitoare la debitorul Botezatu Cătălin Adrian prin intermediul firmei Burford Capital din Marea Britanie, ceea ce ar tranşa definitiv chestiunea acestui debitor controversat".

Citește și

Manelistul Tzancă Uraganul, amenințat cu pușcăria după ce ar fi bătut-o iar pe Lambada

 

ANAF: Botezatu, venituri de 1,2 milioane de lei

Cei cărora Botezatu le datorează bani scriu negru pe alb într-un raport că designerul fentează recuperarea datoriei, ascunzând bani de executorii judecătorești. Toate detaliile AICI.

În pofida exuberanței din pozele postate din Egipt, Botezatu se plângea, recent, că e singur și neînțeles. La finalul anului trecut el mărturisea răvășit:

„M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”,a dezvăluit Cătălin Botezatu, potrivit ciao.ro

„Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor. Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

Detalii AICI.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te