FOTO S-a aflat cine e bărbatul care a bătut-o pe Laurette. Are doi copii și s-au cunoscut la mall

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.03.2021 - 14:28

Bătaia de la hotel dintre Laurette Attindehou (37 de ani) și agresorul ei se lasă cu plângeri penale la Poliție de ambele părți. Între timp, ies la iveală detalii despre noaptea de groază pe care Laurette a trăit-o la hotel.

SHARE

Citește și: FOTO Laurette a fost bătută într-o cameră de hotel din Centrul Vechi. Agresorul are un dinte lipsă

Laurette Attindehou a depus în cursul zilei de luni, prin intermediul avocatului ei, o plângere penală pentru agresiune și violență. La rândul lui, agresorul a depus și el o plângere împotriva lui Laurette, cu câteva zile înainte. “Am vorbit cu domnul avocat, va trebui să depunem întâi dovezile la dosar, apoi vom da mesajele dintre mine și el, în spațiul public. Avem termen de 90 de zile ca să depunem plângere. Am fost la INML, am fost apoi internată la spital o noapte, sâmbătă. Am avut amețeli și dureri mari de picioare. Nu puteam să-mi mai mișc picioarele. Rănile sunt de când m-am târât pe covor cu el peste mine”, a declarat Laurette potrivit click.ro

Ciotește și: Soția lui Năstase rămâne cu Bentley și cadourile de sute de mii €. Scrie în contractul prenunpțial 

Laurette: „îl cunoșteam de șase luni, din ianuarie”

Laurette a explicat cum a ajuns să se cunoască inițial cu agresorul din Brașov. “Îmi pare rău față de familia mea, îi transmit mamei mele să mă ierte. Știu că am greșit, am căzut în capcana acestui agresor. Nici o femeie nu ar trebui să treacă prin ce am trecut eu. Eu îl cunoșteam de șase luni, din ianuarie. M-a abordat la ieșire din Mall Băneasa. Avea numărul meu de atunci de la o prietenă comună. Avea numere de la mai multe persoane publice, fete. Era a treia sau a patra oară când mă vedeam cu el. Știu doar că s-a recomandat că e Cristi din Brașov, că are două fetițe.

Dar Cristi nu era numele lui. Dar de ordinul de restricție nu am știut. Eu am plătit camera pentru că el nu a vrut să plătească la final, după incident, a refuzat. Și am scos cardul și am plătit eu. Eu rămân stupefiată ce mesaje de ură primesc în mediul online, în fond și la urma urmei, era să mor acolo. Putea fi oricine în locul meu”, a declarat Laurette, în lacrimi.

Laurette a negat orice speculație că ar fi întreținut relații sexuale contra cost cu bărbatul cu care s-a întâlnit pe 9 martie, la hotelul Palace, de pe Lipscani. Acesta venise la el cu o sticlă de vin și o punguță de cadou cu lenjerie intimă de la Victoria Secret (un cadou de 8 martie) și nu o borsetă plină cu 5000 de euro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.