FOTO Andreea Marin, de nerecunoscut după ce a luat COVID pentru a doua oară: „M-a salvat supa”

DE Alin Crișan | Actualizat: 23.08.2022 - 19:36
Andreea Marin - Foto: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin s-a îmbolnăvit de COVID pentru a doua oară, deși prezentatoarea s-a vaccinat anti-coronavirus. Aceasta, vizibil slăbită, le-a povestit fanilor că „supa mamei” a salvat-o.

SHARE

Andreea Marin s-a îmbolnăvit de COVID pentru a doua oară deși e vaccinată

Andreea Marin a contactat virusul COVID pentru a doua oară. Din fericire, fosta prezentatoare TV a avut o formă ușoară, care i-a permis să se trateze acasă, de una singură. Acum este pe drumul cel bun, iar virusul este pe cale să dispară definitiv. În cadrul unei postări din mediul online, Andreea Marin le-a povestit fanilor ei cum a reușit să facă față acestei perioade și la ce truc a apelat pentru a se face bine cât mai repede. 

Citește și: AFEER: Statul român câștigă peste 43 de miliarde de lei în acest an din scumpirea energiei

Andreea Marin are o legătură specială cu fanii ei și împărtășește cu aceștia momentele frumoase din viața sa, dar și pe cele mai puțin fericite, cum este cazul de față de altfel. Din acest motiv, „Zâna surprizelor” nu a vrut să-și îngrijoreze admiratorii din cauza stării sale de sănătate, așa că a decis să le împărtășească faptul că a contactat pentru a doua oară virusul abia când a scăpat de el.

Cu aceată ocazie, Andreea Marin a postat și o serie de fotografii în mediul online în care se vede că și-a făcut și o schimbare de look. S-a tuns mai scurt, iar fanii au observat că pare puțin slăbită decât de obicei.

Citește și: VIDEO Șase luni de la agresiunea lui Putin asupra Ucrainei. Cele mai dure momente ale războiului

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid. Nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit. Și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. 

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet”, e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost mesajul pe care Andreea l-a scris pe rețelele de socializare.

Citește și: Angela Similea, despre iubirea sa interzisă: „Avea o frumusețe de Făt-Frumos, fără a fi efeminat”

Chiar dacă este a doua oară cânt contactează virusul, Andreea Marin a tratat situația cu calm și a apelat la cea mai eficientă metodă pentru a scăpa de această afecțiune. Mai exact, fosta prezentatoare TV s-a „vindecat” cu ajutorul supei pe care mama sa obișnuia să i-o facă atunci când era bolnăvioară, potrivit wowbiz.ro

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te