Eveniment pentru tineri organizat în București. Dezbateri pe teme precum educaţie, tineret, sănătate

DE Bianca Iosef | Actualizat: 24.08.2022 - 16:24
Forumul Studenţilor de Pretutindeni- Foto: Facebook

Bucureştiul devine, timp de cinci zile, gazda unor discuţii extrem de interesante pentru tineri, a declarat miercuri managerul proiectului Forumul Studenţilor de Pretutindeni, Ioana Dospinescu.

SHARE

Eveniment pentru tineri organizat în București. Dezbateri pe teme precum educaţie, tineret, sănătate. La finalul şedinţei de Guvern, aceasta a amintit că miercuri s-au deschis, la Palatul Victoria, lucrările Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni, o iniţiativă fără precedent, unică în România, care are în vedere punerea în discuţie a temelor de interes pentru tinerii care studiază în străinatate, dar şi în ţară.

"În următoarele cinci zile, Bucureştiul va deveni gazda unor discuţii extrem de interesante pentru tinerii români. Ne vom uita la 6 comitete, vom adresa tematici în comitetul de educaţie şi tineret, sănătate, energie şi mediu, justiţie, afaceri europene şi muncă şi economie. (...) Suntem convinşi că, alături de sprijinul Guvernului, dar mai ales de cel al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, vom reuşi să atingem cele propuse de către organizatorii forumului", a declarat Ioana Dospinescu.

Citește și: Ministerul Dezvoltării anunță suplimentarea cu 30 de milioane de lei pentru eficientizare energetică

Potrivit acesteia, organizatorii Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni sunt patru organizaţii de tineret care s-au reunit pentru prima oară anul trecut.

Citește și: Joe Biden trimite Ucrainei ajutor militar în valoare de trei miliarde $ pentru sisteme de apărare

"Cel mai important lucru pe care îl putem menţiona este faptul că, la finalul acestor dezbateri, tinerii vor veni cu soluţii concrete, soluţii pe care ei le identifică ca fiind viabile pentru viitorul lor şi considerăm a fi necesar un follow up la nivel guvernamental. Noi vom continua să transmitem soluţiile pe care tinerii le găsesc şi ne aşteptăm la o colaborare extrem de fructuoasă din partea instituţiilor guvernamentale", a menţionat Ioana Dospinescu, scrie Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.