Ilie Dumitrescu a divorțat pentru o studentă, a trăit cu fata unui ziarist și femeia unui polițist

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 03.11.2023 - 15:52
Ilie Dumitrescu și Letiția Badea Foto: playsport.ro

Fost fotbalist al "Generației de Aur", Ilie Dumitrescu are o viață amoroasă spumoasă. Are patru copii cu două femei și multe aventuri cu femei frumoase.

SHARE

Prima soție a lui Ilie Dumitrescu a fost Nela, femeia cu care are doi copii: Dani şi Sică. Căsnicia cu ea a durat numai patru ani pentru că, între timp, fotbalistul a cunoscut-o pe Letiţia Badea, o tânără studentă care era și fotomodel.  

Letiția avea 21 de ani și era studentă de la Filologie, iar despre ea se spunea că seamănă cu Monica Bellucci.

Ilie şi Letiţia s-au cunoscut la o emisiune TV. Au urmat şase luni de tatonări. Tânăra ar fi fost în cele din urmă cucerită într-un mod fabulos, cu un buchet imens de flori şi cu un tablou de Grigorescu.

Citește și: Aventura lui Ilie Dumitrescu cu soția unui polițist din Anglia. Colegii l-au aplaudat: „Era superbă”

Letiţia era atunci şi un model de succes în România. A defilat, la cele mai importante prezentări de modă, pentru Zina Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu.

Ilie Dumitrescu şi Letiţia nu s-au căsătorit, dar au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 14 ani. Au împreună doi copii, pe Toto şi pe Mayra. S-au despărţit după ce femeia a acuzat că ar fi fost înşelată. Letiţia a rămas cu afacerea pe care o avea, un magazin de lux în Dorobanţi.

Citește și: Fotbalist cunoscut, amendat pe Aeroportul Otopeni după ce a făcut scandal. ”Mirosea a alcool”

A trăit cu fata unui jurnalist cunoscut

Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, jurnalist și consilier al președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a avut o relație cu Ilie Dumitrescu în urmă cu ceva timp. Diferența de vârstă de 25 de ani dintre cei doi a generat destul de multe controverse în spațiul public și l-a deranjat chiar și pe tatăl fetei, după cum chiar ea a dezvăluit.

Teodora Vochin a explicat că nu și-a dorit ca alegerile ei din viața privată să îl afecteze pe tatăl său din punct de vedere profesional. Tânăra a admis că relația sa cu Ilie Dumitrescu a reprezentat o greșeală față de Andrei Vochin, dar pentru ea a fost ceva plăcut la momentul respectiv.

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional. Greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu). A fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât”, a spus Teodora Vochin la Antena Stars.

Aventură cu soţia unui poliţist din Anglia

Într-un moment de sinceritate pentru GSP, Ilie Dumitrescu și-a amintit de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995).

„Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat.

Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat.", a spus Ilie.

Citește și: Liderul unui partid autonomist maghiar, amendat de Jandarmerie pentru că a organizat Marșul Secuilor

Acesta a continuat relatarea: „Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. 

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuie să fii o persoană importantă.

Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret".
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te