Dramele Andreei Marin: Tatăl a murit acum 6 ani de infarct. Mama a „părăsit-o” când era copil

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.04.2022 - 21:04
Dramele Andreei Marin: Tatăl a murit acum 6 ani de infarct. Mama a „părăsit-o” când era copil / digisport

Andreea Marin a trecut prin momente extrem de dificile de-a lungul vieții. Vedeta și-a pierdut mama pe vremea când era încă un copil, într-un accident de mașină. Ea și sora ei au rămas în grija tatălui.

SHARE

Ea și sora ei au rămas în grija tatălui, care a încercat să fie un adevărat stâlp al familiei. Din nefericire, acum 6 ani l-a pierdut și pe acesta, în urma unui infarct.

Citește și: Fosta iubită despre Columbeanu: Avea un Oltcit și stătea în casă de la partid. Era modest financiar

Andreea Marin a vorbit recent, în podcast-ul găzduit de Adrian Artene, despre momentul în care și-a pierdut tatăl, în urmă cu 6 ani.

Emoționată, vedeta a povestit că moartea părintelui său i-a provocat foarte multă durere. Bărbatul, care ani la rând s-a luptat să suplinească lipsa mamei, și-a dat ultima suflare cu zâmbetul pe buze: "Pentru că pe mama am pierdut-o și eram și foarte tânără, eu eram un copil la vremea aceea, impactul a fost foarte puternic. Tata a preluat ani la rând această misiune, a unei mame, și a încercat să fie și mamă și tată pentru noi. Și a fost. A fost un tată extraordinar, în primul rând, nici nu era nevoie să preia și misiunea mamei. Mi-a fost foarte greu să-l pierd pe tata, la maturitate. Cu câțiva ani în urmă el s-a stins de inimă, făcând un infarct. Dar zâmbind.

S-a stins liniștit, știindu-ne acum pe picioarele noastre, știindu-ne bine.

Stătea pur și simplu în pat. Pur și simplu a zâmbit și a închis ochii, așa s-a stins. Am fost, dacă pot spune astfel, că poate să pară ciudat... Am fost în parte și fericită că finalul lui nu a fost tumultos sau dureros, așa cum i-a fost viața. A avut o viață foarte dificilă. Tot timpul a ținut spinarea dreaptă și a vrut ca pentru noi să fie un model, un stâlp al familiei. A reușit, dar viața lui a fost plină de dureri. Deși zâmbea tot timpul pentru noi, eu știu, simt asta.", a declarat Andreea Marin, în podcast-ul amintit.

Citește și: Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu, reținut după ce i-a cerut taxă de protecție unui afacerist

Andreea Marin a povestit că ani la rând a încercat să se împace cu gândul că mama ei a decedat, însă nu a reușit să treacă ușor peste suferința provocată de moartea acesteia. Abia la un moment dat, vedeta a mărturisit că a renunțat să se mai agațe de amintirea ei atât de puternic. Acum, după mulți ani de la nefericitul eveniment, prezentatoarea TV mărturisește că și-ar dori să o mai strângă măcar o dată în brațe pe cea care i-a dat viață, potrivit wowbiz.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.