Drama unei femei de 23 de ani cu doi copii mici. Soțul „a consolat-o” prea mult pe sora ei

DE Daniel Toșa | Actualizat: 23.05.2023 - 15:52
Tânără mămică, trădată de soț chiar cu sora ei - Foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ

În relațiile de iubire, nimic nu este întotdeauna simplu și corect, iar unele momente pot pune la încercare chiar și cele mai puternice cupluri. Această realitate a devenit tristul adevăr pentru o tânără de 23 de ani, trădată de propriul soț chiar cu sora ei.

SHARE

Femeia în vârstă de doar 23 de ani și soțul ei sunt părinții a doi băieți gemeni, care reprezintă esența iubirii lor. Însă întreaga lor fericire s-a destrămat în momentul în care femeia a descoperit că soțul ei avea o aventură cu sora ei, chiar pe podeaua locuinței lor.

Tânără mămică, trădată de soț chiar cu sora ei

Acest șoc a fost atât de devastator încât tânăra mămică s-a simțit trădată de cele mai importante persoane din viața ei.

"Mi-am surprins soțul și sora mea făcând dragoste pe podeaua sufrageriei noastre. Acesta a fost șocul vieții mele. Credeam că suntem puternici împreună, dar acum mă simt complet pierdută", a mărturisit tânăra.

Cei doi soți erau împreună de doi ani și aveau doi copii gemeni în vârstă de patru ani.

Sora mai mare trecea printr-o depresie cruntă după moartea fiicei ei

Anul precedent fusese unul dificil, deoarece nepoata tânărului cuplu, fiica surorii lor, murise de cancer la vârsta de nouă ani.

După trauma suferită, femeia a căutat ajutorul unui specialist pentru a face față situației. Acesta a devenit cunoscut cu drama prin care trecea și a oferit sfaturi în această privință. Tânăra a împărtășit întreaga sa poveste.

Citește și: A rămas fără 25.000 € la câteva ore după ce i s-a furat „mobilul”. Ce greșeală „fatală” a făcut

Sora ei, în vârstă de 30 de ani, nu trecea prin momente ușoare, iar soțul ei, rămas singur în urma tragediei din viața lor, era pierdut și dezorientat.

Tânăra și soțul ei au fost principalul sprijin pentru sora ei, iar femeia era mândră de soțul său pentru că a reușit să rămână puternic, deși avea și propriile responsabilități față de cei doi băieți gemeni.

Citește și: Destin frânt la 28 de ani. Voia să slăbească dar inima i-a cedat: „Dormi îngerul meu, te voi iubi..”

În ziua respectivă, tânăra și-a dat seama că a uitat telefonul mobil acasă și s-a întors pentru a-l recupera. Ceea ce a descoperit acolo a fost cu adevărat șocant. Soțul și sora ei erau întinși pe podea, întreținând relații intime.

O familie întreagă distrusă 

După ce i-a prins pe cei doi în actul trădării, tânăra a părăsit în grabă casa, luându-și copiii de la un prieten al său unde se jucau cu fiul acestuia, și s-a îndreptat spre casa mamei sale. Soțul ei a venit după ea, dar ea a refuzat să-i vorbească.

Bărbatul își cerea încontinuu scuze, afirmând că o iubește, că relația cu sora ei nu însemna nimic și că nu știe cum a putut să permită asta. Sora ei era și ea distrusă și declara că nu se va mai repeta niciodată.

Cei doi par să își regrete profund gestul care a provocat suferința tinerei mămici. 

Cu toate acestea, ea nu putea nici măcar să-l privească în ochi, cu atât mai puțin să aibă relații intime cu el, așa cum el dorea.

Cuplul a trecut prin multe împreună, iar el a fost întotdeauna sprijinul ei, dar acum totul s-a schimbat. Mai mult, tânăra mămică a fost tot timpul alături de sora ei în momentele grele, a ajutat-o și a fost alături de ea, iar acum a primit o palmă dureroasă chiar din partea ei.

Tânăra mămică a intrat în depresie după acest episod și a cerut sfatul unui specialist. Acesta i-a recomandat să lase timpul să vindece rănile sufletești, deși femeia spune că e foarte dificil să-i mai acorde bărbatului ei o nouă șansă.

De asemenea, specialistul i-a transmis că trauma prin care a trecut sora ei odată cu pierderea copilului ar putea fi un alt episod de traumă emoțională la care unii oameni recurg în situații disperate.

Terapia de cuplu ar putea fi o opțiune utilă în acest caz, pentru a oferi suport și orientare în timpul procesului de reconciliere, insă decizia rămâne la femeia rănită dacă va accepta să treacă peste această traumă și să-și accepte din nou soțul infidel în viața ei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te