Descoperirea macabră făcută de un bărbat cu detectorul de metale în curtea sa. Locuința e din 1890

DE Florentina Enache | Actualizat: 29.08.2024 - 15:57
Descoperirea macabră făcută de un bărbat cu detectorul de metale în curtea sa. Locuința e din 1890 - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)
Descoperirea macabră făcută de un bărbat cu detectorul de metale în curtea sa. Locuința e din 1890 - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)
Foto: Reddit / crossmod
Foto: Reddit / crossmod

Descoperirea macabră făcută de un bărbat cu detectorul de metale, în curtea sa. A sunat imediat la poliție, iar autoritățile au deschis o anchetă.

SHARE

Majoritatea pasionaților de detectarea metalelor speră să găsească un inel vechi de aur sau monede medievale. Cu toate acestea, un bărbat din SUA a făcut o descoperire macabră atunci când a decis să folosească dispozitivul în propria grădină.

Într-o postare reapărută pe Reddit, bărbatul a spus că a descoperit rămășițe umane, ceea ce l-a determinat să sune la poliție. 

Descoperirea macabră făcută de un bărbat cu detectorul de metale în curtea sa. Locuința e din 1890

El a scris: „Poliția locală și detectivii sunt aici. Am sunat la poliție care a implicat biroul medicului legist. Fragment osos uman + pistol + placă de beton = crimă”.

Citește și: Istoria iese la suprafață. 7 brățări de argint vechi, descoperite recent. Ce simbolizează?

Potrivit bărbatului, poliția a început să investigheze zona pentru a încerca să pună cap la cap ce s-a întâmplat la fața locului - și, cel mai important, cui și când.

Foto: Reddit / crossmod

Bărbatul, care locuiește în Massachusetts, susține că i s-a interzis să intre în grădina sa în timp ce echipa lucra, deoarece polițiștii voiau să evite contaminarea locului faptei, potrivit unui articol al Daily Mirror.

El a spus că locuința sa a fost construită în 1890, dar nu știe pentru ce a fost folosit terenul înainte de asta. După ceva timp, polițiștii au reclasificat zona ca fiind un loc de înmormântare, mai degrabă decât o potențială scenă a crimei. 

„Persoana ar putea avea inițialele GRH. Brățara cu care era îngropată persoana are inițialele GRH pe ea. Au păstrat-o pe aceasta și o butonieră ca probe. Cel mai probabil, GRH a fost îngropat cu arma sa preferată...”.

Citește și: Ce a descoperit un bărbat cu ajutorul unui detector de metale? A îngropat obiectul la loc imediat

După ce au adunat dovezi și au încheiat ancheta la fața locului, poliția i-a acordat permisiunea de a continua cercetările, dacă dorea acest lucru. 

El a declarat: „Ne-au dat permisiunea să continuăm pe cont propriu. Am găsit un os mare și am găsit și o altă butonieră, care se potrivește cu prima găsită”.

Citește și: FOTO Cuțit din Epoca Bronzului, descoperit într-o zonă sacră a României. E vechi de peste 4.000 ani

„Doar câteva piese de bijuterii și un os mare astăzi. Arată ca un os coxal. Am găsit marginea plăcii de beton și vom încerca să o întoarcem mâine! Va începe să plouă mai târziu în cursul zilei, așa că trebuie să ne grăbim înainte să înceapă. Sunt atât de entuziasmat! Mi-au dat arma înapoi pentru a păstra!”, a adăugat bărbatul.

Citește și: Ce a descoperit un bărbat cu ajutorul unui detector de metale? S-a îmbogățit peste noapte

„Poliția a luat probe ADN de la mine (dar nu de la soția sau fiul meu). Cinci dintre cele șase oase au fost confirmate ca fiind umane”, a mai spus bărbatul.

„Ei testează toate oasele pentru a vedea dacă acestea sunt de la aceeași persoană. Sub placa de beton, unde se află capul, primesc de la detectorul de metal un semnal că ar fi un obiect din plumb sau aur”.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te