1.500 € pe lună pentru câștigătoarea unui concurs TV care gătește la hotelul lui Borcea

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.07.2021 - 15:56
Crist Borcea o plătește cu 1.500 € pe lună câștigătoarea unui concurs TV ca să îi gătească la hotel / Stirile PRO TV

După ce a câștigat Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru a așteptat săptămâni la rândul pentru a intra în posesia premiului de 30.000 de euro, iar cum acesta întârzia, a acceptat o ofertă cât se poate de bună, la mare, la hotelul lui Cristi Borcea.

SHARE

 

Surse foarte bine informate din preajma câștigătoarei de la Chefi la Cuțite au dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, motivele pentru care Narcisa Birjaru a acceptat să plece din București pentru un serviciu sezonier, pe litoral, în Olimp.

Citește și: Cristi Borcea recunoaște: „Am patru copii concepuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială”

Astfel, spun sursele noastre, deși Narcisa Birjaru este încadrată, ca angajat, în postul de ajutor de bucătar, studiile sale nefiind suficiente pentru a fi bucătar în acte, câștigătoarea Chefi la Cuțite a negociat un job cât se poate de bun pentru ea și coordonează, în fapt, tot ce ține de bucătăria hotelului.

Astfel, pe lângă un venit lunar care depășește lejer 1.500 de euro, Narcisa Birjaru a cerut și alte beneficii, iar cei de la hotelul lui Cristi Borcea l-au acceptat fără să stea pe gânduri chiar dacă, în fapt, cheltuielile necesare fac ca tânăra câștigătoare au crescut substanțial.

În plus, susțin sursele noastre, Narcisa și-ar fi dorit un post sezonier, nu de altceva, dar speranțele ei legate de o carieră în bucătărie sunt legate de restaurantele de lux care, până acum, au cam întârziat cu ofertele.

Conștientă că, ajunsă câștigătoare al celui de-al nouălea sezon de la Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru poate emite pretenții, simpatica fostă concurentă a profitat la maximum.

Astfel, pe lângă dreptul de a lua decizii cu privire la meniul restaurantului de lux din Olimp, Narcisa Birjaru a solicitat și cazare și mâncare, din partea casei, pe întreaga durată a verii, nu doar pentru ea, ci și pentru partenerul ei de viață, Alex. Iar acesta, spun sursele noastre, este cât de des poate alături de Narcisa Birjaru, la mare.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.