Creionul pentru sprâncene: caracteristicile produsului cosmetic care transformă aspectul feței (P)

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 11.02.2022 - 15:40

Creionul pentru sprâncene este capabil să îndeplinească o serie de sarcini importante. Cu ajutorul acestui simplu produs de frumusețe, puteți transforma vizibil aspectul feței. Doar câteva mișcări corecte vor face aspectul expresiv, iar forma sprâncenelor frumoasă.

SHARE

Una dintre caracteristicile creionului pentru sprâncene constă în gama largă de formate și nuanțe. Astfel, fiecare femeie care dorește să cumpere acest produs de frumusețe ar trebui să cunoască această diversitate.  

Nuanțe disponibile și selecția celor optime

Nuanța trebuie selectată în funcție de tipul de culoare a părului și a pielii. Dar asta nu înseamnă deloc că sprânceana trebuie vopsită cu o culoare identică cu părul:

❖    Pentru femeile cu părul brunet culoarea ideală a creionului este ciocolată neagră. Se recomandă să dați preferință nuanțelor reci cu o tentă cenușie. Dacă culoarea părului este aproape de negru, atunci este permisă vopsirea firelor de păr într-o culoare gri de un ton închis.

❖    Unii proprietari de păr castaniu cred în mod eronat că un produs de nuanță neagră este mai potrivit pentru ei. Dar acest lucru nu este deloc așa. Culoarea neagră va face machiajul vulgar. Pentru ca machiajul să arate natural, ar trebui să acordați atenție nuanțelor de maro. Cu ajutorul lor, veți putea realiza un machiaj frumos.

❖    Alegerea ideală pentru părul blond și castaniu deschis este nuanța taupe. Culorile calde sunt complet nepotrivite pentru părul de culoare deschisă.

❖    Pentru fetele cu păr roșcat, este potrivită o nuanță caldă de maro mediu sau deschis. Dacă pielea este albă, atunci aceleași culori de creioane ca și pentru blonde vor fi relevante.

Formatul produselor cosmetice

❖    Creion automat. Principalul avantaj al produsului este absența necesității de a-l ascuți. Acesta se extinde și revine în poziția inițială exact ca un ruj. De asemenea, mijlocul cosmetic are și un dezavantaj: se consumă mai repede decât creionul „clasic” din lemn.

❖    Creion pentru sprâncene https://makeup.ro/categorys/204879/ cu două capete. Este convenabil deoarece două nuanțe diferite sunt situate la capete diferite ale produsului. Avantajul unui mijloc cosmetic de acest format constă în economisirea la achiziționarea a două produse.

❖    Cu o perie. Acest format este remarcabil prin faptul că, pe lângă funcția principală, îndeplinește și una suplimentară, și anume - pieptănarea firelor de păr și aranjarea lor în direcția necesară.  

Compoziția creioanelor pentru sprâncene

Compoziția nu trebuie ignorată. Se recomandă să acordați prioritate produselor care conțin ingrediente naturale, inofensive.

Creioanele profesionale de calitate conțin de obicei următoarele ingrediente:

●      Siliciu - este capabil să îmbunătățească structura sprâncenelor;

●      Talc - ingredient suplimentar complet inofensiv;

●      Parafină - necesar pentru creșterea vâscozității;

●      Lanolină - înmoaie și hidratează structura firelor de păr;

●      Uleiuri - oferă elasticitate epidermei;

●      Vitamine - hrănesc firele de păr.  

Reguli pentru depozitarea creioanelor

Fiecare produs cosmetic are o dată de expirare. Durata medie a acestuia este de 1,5 ani. După data de expirare, produsul își pierde parțial proprietățile: textura se schimbă, creionul se sfărâmă și, uneori, își schimbă culoarea.

Aceste aspecte pot apărea uneori chiar înainte de data expirării indicate pe ambalaj. Acest lucru se întâmplă dacă produsul este depozitat incorect.

Urmând câteva reguli simple, deteriorarea creionului este ușor de evitat:

●      Închideți întotdeauna capacul bine;

●      Depozitați produsul într-un loc uscat;

●      Evitați expunerea la lumina directă a soarelui.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te