Însurat cu o studentă, Pavel Bartoș zice că viața nu e doar lapte și miere. De ce a vândut în bar

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.01.2023 - 21:38
Bartoș și soția - Foto: kfetele.ro

Este actor și unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune. El este cel care face „primirile” în cadrul emisiunii „Românii au talent”, la care se uită în medie două milioane de români. Bartoș a vorbit despre eforturile de a avea o viață de familie armonioasă.

SHARE

Soția lui Pavel a devenit studentă, deși cei doi sunt împreună de peste două decenii. Ea și-a împlinit un vis pe care s-a decis să îl urmeze încă de când copii lor erau copiii mici:

„Asta a fost marea ei dorință, să facă medicină. Atunci când erau copiii mici și se îmbolnăveau, ea avea un soi de har, știa ce trebuie făcut, s-a și documentat. După ce s-a documentat din ce în ce mai mult, a început să îi placă treaba asta. Normal că mie mi-a fost bine știind că ea e acasă, cu copiii. Astfel, eu am putut să îmi fac meseria și mai bine, să ne fie mai bine tuturor. Mi-a dat o relaxare extraordinară”, a spus actorul.

Bartoș spune că soția ține toată familia

 „Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut. Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru...

Citește și: PSD despre vinovații tragediei de la Complexul Oltenia. „Să fie demiși, dar până la oamenii noștri”

Îi place enorm de mult, are har și mă bucur. Decât să regreți o viață întreagă că nu ai îndrăznit, mai bine ai bucuria că măcar ai încercat. Poate o să fac, poate nu o să fac, dar în cazul ei sigur va fi o profesie pentru tot restul vieții.

Va fi pediatru, va fi chirurg, nu știu, să vedem. Decizia îi aparține în totalitate. Normal că ne-a schimbat puțin dinamica vieții, pentru că înveți cam toată ziua, fiind student la Medicină, dar uite că ne-am reglat din mers. A fost ușor, a fost greu, dar important e să ne susținem unul pe altul.”, a spus Bartoș pentru viva.ro

Prietenia înainte de iubire?

„Câteodată, în cuplu, îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei. Asta este foarte important: tipul de prietenie care ne leagă și cât de prieteni suntem. Dacă prietenul tău cel mai bun devine soția ta… e foarte bine. Ca relația să fie sănătoasă, trebuie ca ea să aibă prietenii ei și eu prietenii mei, de care să ne bucurăm în continuare”, explică actorul.

Citește și: Cele 12 rase de câini considerate periculoase în România. Stăpânii trebuie să îi declare la poliție

 

Bartoș a vândut în baruri ca să se întrețină

„Facultatea a fost una dintre cele mai mișto perioade ale mele. Chiar mă uitam acum, eu am făcut facultatea la Cluj și vedeam Căminul 16, unde l-am făcut. A fost o perioadă foarte grea, într-adevăr erau multe lipsuri, dar a fost una dintre cele mai mișto perioade. În care, vorba aia, ca să îți câștigi existența, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop. Pentru că trebuia.

Dar pentru mine a fost una dintre cele mai tari perioade, pentru că aveam și niște colegi foarte faini. Eram o gașcă foarte mișto! Important pentru mama era să merg la facultate, ca să nu mă duc pe alte căi greșite. Și pentru ea era fericită, că ea avea mare încredere în mine și a zis: Pavele, eu am încredere că vei face!. Și într-adevăr, eu m-am întreținut singur în facultate, așa că nu am fost o povară pentru nimeni”, a spus într-un alt interviu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te