Cele mai așteptate concerte si festivaluri ale verii

DE Maria Țăpuru | Actualizat: 26.07.2019 - 11:52
Metallica revine în România pe 14 august 2019. Foto Getty Images

Concertele și festivalurile din vara aceasta nu sunt doar prilejul perfect pentru o ieșire cu prietenii, dar și o oportunitate de a vedea artiștii preferați. În perioada următoare artiști de renume vor transforma România într-o țară a muzicii.

SHARE

Care sunt cele mai așteptate evenimente ale verii?

Untold Festival 2019
 

Untold este cel mai mare și cel mai așteptat festival de muzica din România. A cincea ediție a festivalului va avea loc între 1-4 august 2019. Vor urca pe scena  Robbie Williams, Martin Garrix,Armin van Buuren, James Arthur, Bastille și mulți alții.

Abonamentele pentru cele 4 zile la festival s-au epuizat, iar ultima șansă pentru a ajunge la Untold sunt biletele pe o singura zi. Costul unui asemenea bilet începe de la 385 de lei, în prima zi, pana la 500 de lei, în a 4a zi.

Metallica

 

Celebra formație de heavy metal se întoarce în țară pe 14 august 2019. România se află printre țările adăugate pentru turneul european  „WorldWide Tour 2019” pe langa Spania, Italia, Franța, Germania etc .În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa.

Singurele bilete valabile la acest concert sunt cele Premium care pornesc de la 910 lei.

 

Creative Fest


Primăria Municipiului București organizează în perioada 26-29 iulie 2019, la Romexpo, festivalul de cultură și artă urbană. Printre artiștii care urcă pe scenă se numără și Subcarpați, Șuie Paparude, Robin and The Backstabbers si R.O.A.

Intrarea  la eveniment este gratuită, iar accesul se face incepand cu ora 16:00.

 

Summer Well 2019


Ediția a 9a a festivalului de muzică alternativă are loc în perioada 10-11 august, pe Domeniul Știrbey, de la Buftea. Printre artiștii care vor urca pe scenă sunt The 1975,  Jungle, The National, și chiar Orchestra Simfonică București.

Pentru cei care vor sa participe un abonament presale este aproximativ 320 de lei, prețul pentru o singură zi este 265 de lei, iar pentru Night Picnic 125 de lei.

 

Status Quo - In the Army Now


Una dintre cele mai longevive formații britanice de rock revine, pe 29 august la Arenele Romane. În deschidere vor canta Compact și Cristi Minculescu alături de Valter Popa și Doru Borobeică.

Biletele VIP pornesc de la 250 de lei și pot ajunge pana la 300 de lei la intrare, cele Acces General 119 lei earlybird, Bronze(cu loc) 89 de lei, iar biletele fără loc 69 de lei.

 

Rockstadt Extreme Fest


A șaptea ediție a unuia dintre cele mai importante festivaluri de metal din Europa va avea loc între 1-4 august, la Râșnov. Festivalul este dedicat în special iubitorilor de metal extrem. Printre trupele prezente se numără Dimmu Borgir, Paradise Lost, Korpiklaani și Asphyx.

Prețul unui abonament este de 390 de lei, iar un bilet pe zi este 220 de lei.

 

Jazz at Bran Castle 2019


Festivalul de jazz revine cu a șaptea ediție pentru iubitorii genului muzical, în curtea interioară a Castelului Bran și în Biserica Evanghelică Râșnov, în perioada 23-25 august. În aceasta editie  20 de artiști, din 5 tari diferite vor canta pe scena festivalului. Prețul unui abonament este de 500 de lei, iar un bilet pe o zi este 200 de lei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te