Băutura din trei ingrediente care îți curăță colonul și crește imunitatea. Costă doar 10 lei. Iată cum poți să o pregătești la tine acasă în doar 5 minute.
Băutura din trei ingrediente care îți curăță colonul
Colonul are rol de a absorbi apă și electrolitii și depozitează materiile fecale până la eliminarea lor. Mișcările de la nivelul colonului sunt lente, iar iritarea colonului provoacă tulburări gastrointestinale și, în cele mai rele cazuri, poate duce la cancer.
Citește și: Specialiștii spulberă miturile despre Intermittent fasting. Care este regula de aur
Acum îți poți detoxifia colonul cu ajutorul remediilor naturiste. Este cunoscut faptul că mierea este recomandată pentru o mulțime de tratamente, este considerată un aliment miraculos. Este extrem de benefică și în curățarea colonului, combinată cu semințele de în.
Colonul absoarbe între doi și trei litri de apă pe zi, iar curățarea acestuia de deșeurile alimentare se poate face cu ajutorul remediilor naturiste. Principalele semne ale unui colon iritabil sunt episoadele dese de constipație, durerile severe de cap și senzația de arsură în piept (reflux gastroesofagian).
Pentru a te bucura de un detox natural ai nevoie de următoarele ingreidente:
- o ceasca cu apa;
- o lingura de miere organica;
- o lingura de seminte de in;
- un mar verde
Cum preparăm băutura?
Mărul se curată și se pune, împreună cu restul ingredientelor, într-un blender. Sucul obținut ajută la însănătoșirea intregului sistem imunitar, nu numai a colonului. Această rețeta este recomandată a fi consumată de două ori pe săptămâna, pe stomacul gol.
Citește și: Alimentul care te ajută să slăbești și îți curăță intestinele. Îl ai în bucătărie și costă 7 lei
Printre beneficiile semințele de în se numără și faptul că sunt un important agent anticancer, care, datorită conținutului ridicat de acizi grași Omega 3, reglează fluxul de estrogen.
De asemenea, semințele de în conțin o substanță care reglează presiunea arterială, au efect energizant, dar sunt o alegere excelență și pentru echilibrarea metabolizării grăsimilor și că sursă de calciu.