Cum să faci o capcană de țânțari, cu trei ingrediente banale din bucătărie. Te costă câțiva lei. Este o soluție simplă, naturală și eficientă, ideală pentru serile petrecute pe terasă sau în grădină.
O tigaie este noua vedetă mondială din bucătărie, recomandată de tot mai mulți chefi și influenceri din domeniul gastronomiei. Treptat, ea câștigă teren în fața deja clasicelor tigăi din teflon, deși reprezintă, de fapt, o întoarcere în trecut.
Cum păstrezi castraveții proaspeți mai mult timp? Leguma ce provine din India a devenit una dintre preferatele românilor, mai ales pentru salatele răcoritoare de vară, în timp ce iarna se consumă murați. Dar în anotimpul cald conținutul mare de apă îi face să se înmoaie rapid.
Locul din bucătărie pe care gospodinele îl curăță rar. Te îmbolnăvește și poate duce la incendii. Cât de des și în ce fel trebuie igienizat acest loc?
Cea mai sănătoasă carne de gătit a fost, treptat, pusă în umbră de alte varietăți de carne, mult mai populare acum prin bucătăriile din lume, inclusiv în cele din România. Dar specialiștii consideră că oamenii ar trebui să revină la ea, datorită beneficiilor pe care le aduce.