Cum păstrezi castraveții proaspeți mai mult timp? Leguma ce provine din India a devenit una dintre preferatele românilor, mai ales pentru salatele răcoritoare de vară, în timp ce iarna se consumă murați. Dar în anotimpul cald conținutul mare de apă îi face să se înmoaie rapid.
Locul din bucătărie pe care gospodinele îl curăță rar. Te îmbolnăvește și poate duce la incendii. Cât de des și în ce fel trebuie igienizat acest loc?
Cea mai sănătoasă carne de gătit a fost, treptat, pusă în umbră de alte varietăți de carne, mult mai populare acum prin bucătăriile din lume, inclusiv în cele din România. Dar specialiștii consideră că oamenii ar trebui să revină la ea, datorită beneficiilor pe care le aduce.
Cel mai murdar loc din bucătărie, care te poate îmbolnăvi grav. Intră în contact cu mâncarea. Cât de des trebuie să îl cureți?
Ustensilele de bucătărie pot fi adevărate pericole pentru sănătate în multiple feluri. Le folosim aproape zilnic, ba chiar le considerăm, poate, mai sigure decât altele, dar adevărul ne poate surprinde neplăcut. Hai să aflăm care sunt cele mai periculoase obiecte de uz casnic.