Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.07.2023 - 13:29
Alin Oprea și soția - Foto: Facebook / Alin Oprea
Alin Oprea și soția - Foto: Facebook / Alin Oprea
Alin Oprea și soția - Foto: Facebook / Medeea Oprea

Alin Oprea a cunoscut o mare cumpănpă după ce a divorțat de fosta soție care a rămas cu întreaga avere. Alin Oprea a luat-o de la capăt și a renăscut alături de o femeie pe care o numește „înger”.

SHARE

Alin Oprea a divorțat în anul 2021, dar relația cu fosta sa soție nu mai merge de ceva timp. La partaj, fostul solist al trupei Talisman a pierdut o avere pe care a estimat-o la un milion de euro și a ajuns pe străzi.

A pierdut un milion de euro

„Din păcate așa a înțeles «doamna» să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei.

Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top. Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare...

Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea. 

A vrut să fie chiriașă alături de el

Dina această tragedie avea să se nască o mare iubire. Medana, actuala soție a lui Alin Oprea i-a fost mereu apropae și a făcut sacrificii pentru a fi împreună:

“Proprietatea mea este una foarte generoasă, putem face chiar concerte aici. Dar să ştiţi că în momentul în care Alin s-a trezit pe străzi, scos afară în mod abuziv din propria lui casă, eu l-am urmat la Bucureşti şi am acceptat să locuiesc cu chirie alături de el, deşi eu aici la Cluj am mai multe imobile închiriate, m-am trezit în postura de chiriaş la rândul meu, situaţie deloc uşoară pentru mine.

Citește și: Alin Oprea, reacție după ce Newsweek a scris că a pierdut 1.000.000€ la divorț. Bogăția mea e vocea


Dar cu iubire şi respect am ajuns într-un punct al vieţii noastre în care totul a înflorit şi lucrurile s-au aşezat atât de frumos, cu ajutorul lui Dumnezeu şi a rugăciunilor. Experienţa aceea m-a făcut să realizez că doar iubirea contează, pentru că oricum nimic nu îţi foloseşte dacă nu eşti împlinit şi mulţumit cu viaţa ta”, mărturisea Medana pe o reţea de socializare.

În urmă cu o zi au sărbătorit patru ani de când se cunosc

„Emoționat, fericit și recunoscător soției mele Oprea Medana pentru toți acești 4 ani. Am participat la un eveniment caritabil care ne-a impresionat pe amândoi și am realizat că orice om are parte de provocări în viața sa. Mulțumesc lui Dumnezeu, eu am reușit să le depășesc cu brio pe toate, cu Medana alături de mine. Când ai partenerul potrivit simți că ești mai puternic și că obstacolele vieții sunt parcă mai blânde”, a scris Alin.

Medana a studiat psihologia și are propria sa afacere.

Oprea a explicat că a întâlnit-o pe Medana în timpul divorțului care a fost unul foarte traumatizant.

„Se pare că Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, sigur, vorbesc într-o formă metaforică, o femeie care să fie alături de mine în cele mai grele momente și să-mi îndrume pașii spre o nouă viață. N-am găsit-o, ne-am găsit reciproc într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun, undeva în Ardeal. Nu eram chiar distrus atunci, abia începuse măcelul.

Citește și: FOTO Emisiunea „Surprize, surprize” revine cu o „Zână” de 27 de ani. Ce rol a primit Andreea Marin

Era la început, după prima bătălie. A fost un moment magic. Trebuie să spun oamenilor că toate cuvintele mari pe care le folosesc sunt metaforice, să nu creadă lumea că am înnebunit acum. A fost magic în sensul că atunci când ne-am privit pentru prima oară a fost o lumină între noi, sentimentul că ne știm dintotdeauna, că am mai trăit cândva împreună. Eu am simțit că așteptam de o viață întreagă să vină aproape de mine un asemenea suflet”,  povestea artistul la Pro TV.

Ei s-au căsătorit anul trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te