FOTO Emisiunea „Surprize, surprize” revine cu o „Zână” de 27 de ani. Ce rol a primit Andreea Marin

DE Alex Darvari | Actualizat: 26.04.2023 - 19:52
Andreea Marin și noua prezentatoare - Foto: colaj
Simona Rustu - Foto: Facebook / Simona Rustu
Simona Rustu - Foto: Facebook / Simona Rustu

Andreea Marin a cunoscut o imensă notorietate după ce a devenit prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize” care s-a difuzat la TVR timp de 9 sezoane. Pentru minunile pe care le făcea în platoul de televiziune i s-a spus „Zâna”.

SHARE

Andreea Marin a anunțat că va relua producția emisiunii „Surprize, surprize” dar a făcut o declarație șocantă: nu ea va fi cea care va prezenta emisiunea. 

Andreea Marin ar urma să reia producția „Surprize, surprize”, dar nu ea va fi moderatoarea noii producții. Și nu este vorba despre o emisiune de televiziune, căci totul se va desfășura în mediul online. A găsit o persoană care seamănă mult cu varianta ei de la 20 de ani. La emisiunea lui Măruță de anul trecut a mai spus:

„Și mai e un podcast care îmi este foarte drag și pentru care voi fi producător, dar în față am ales o fată care este Andreea de odinioară, de la 20 și ceva de ani. Dacă o vezi, semănăm ca două picături de apă, cel puțin cum eram înainte că acum fac 48 de ani.”

Cine prezintă emisiunea „Surprize, surprize”

„Ea este o artistă, am găsit această fată minunată, care este artistă și om de afaceri în același timp. Este jurnalist, de fapt, la bază și am aflat întâmplător că a fost inspirată de mine ca om de televiziune și așa a dat ea la Jurnalism. Este un om pasionat de folclor, nu doar un artist care cântă foarte bine.

Ea va fi în față, față în față cu greii generațiilor care au confirmat și care știu ce înseamnă folclorul, tradițiile noastre, au știut să le ducă mai departe. Dar ce fac tinerii noștri de astăzi? Știu să ducă ei mai departe moștenirea primită? Așa că Simona Ruscu, pentru că așa o cheamă pe artista noastră, va fi într-un podcast produs de mine, față în față cu artiștii. Eu voi fi în spate, dar din când în când voi scoate capul de după camere.”, a spus Andreea Marin.

Cine va prezenta Surprize, Surprize

Tânăra care va prezenta emisiune este Simona Ruscu și are 27 de ani. M-am regăsit în ceea ce ai reprezentat pentru România, adică o speranță veșnică, perseverentă. Întotdeauna când mă gândeam la cuvântul speranță, mă gândeam la Andreea Marin. Tot timpul erai ca o luminiță de la capătul tunelului.

Citește și: Marea iubire a lui Bănică junior dinainte de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „Era un primitiv”

Povestea mea a început când aveam 5 ani și visam să fiu ca mentorii mei, unul dintre ei fiind Andreea Marin. Nu m-aș fi gândit niciodată că aș putea să spun că primul meu producător va fi Andreea Marin. Sunt tare, tare fericită.”, a spus Simona Rusc.

Citește și: Din ce a câștigat bani Andreea Marin după ce nu a mai avut emisiune TV. Cine a scăpat-o de depresie

Simona Ruscu este o interpretă de muzică populară cu o experință de 12 ani pe scenă. A terminat facultatea de jurnalism.

O emisiune de mare succes

Surprize, surprize a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sâmbătă pe TVR1, realizată de Andreea Marin. Emisiunea a rulat începând din anul 1999, timp de 9 ani, în 18 sezoane și a fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România. În primii ani de la lansare, emisiunea a bătut recordurile de audiență pe țară printre toate emisiunile televizate.

Emisiune a avut ocazia sa fie gazda a nume mari ale industriei muzicale internaționale, printre care: Bonnie Tyler, Demis Roussos, Boney M., Richard Clayderman, Julio Iglesias Jr., Samantha Fox, Sara Montiel, Adamo, Back Street Boys, Al Bano.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te