Andreea Mantea, amanta unui avocat însurat: „I-am aruncat hainele la gunoi”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 27.12.2021 - 13:14
Andreea Mantea, amanta unui avocat însurat: „I-am aruncat hainele la gunoi”. / Foto: the007world.com

Andreea Mantea a avut o relație de câteva luni, în urmă cu mai mulți ani, cu un avocat. După ce a aflat din presă că a fost, de fapt, amanta sa, vedeta TV a pus stop relației și a povestit că i-a aruncat hainele la gunoi.

SHARE

Andreea Mantea a povestit recent un episod dur al vieții sale, atunci când a fost sunată de un jurnalist să-i spună că de fapt ea se iubește cu un bărbat însurat. Vedeta era într-o relație de câteva luni cu un avocat, iar totul mergea foarte bine, asta până la apelul primit.

„Avem o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul tău și-a depus azi actele de divorț, mi s-au înmuiat picioare, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir”, a relatat Andreea Mantea, scrie spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre Iulia Sălăgean: „Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată”

Imediat după ce a aflat ce s-a întâmplat, Andreea Mantea l-a sunat pe bărbat și i-a spus să vină să-și ia hainele din casa ei. El nu a făcut asta și a încercat să-i explice că nu mai avea nimic cu fosta soție și acesta e motivul pentru care au depus actele de divorț.

Vedeta nici nu a vrut să audă de așa ceva. I-a luat hainele și i le-a aruncat la gunoi, iar de atunci nu a mai vorbit nimic cu bărbatul care a mințit-o că e singur, însă de fapt era însurat și pe cale să divorțeze.

Citește și: FOTO Adelina Pestrițu și fiica sa s-au întâlnit cu Moș Crăciun la el acasă, în Laponia

”Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla, el mi-a zis ulterior că eram despărțit de acea fată de 6 luni... băi omule, în ce lume trăiești? El a crezut vreodată că eu nu o să aflu? Am aflat..”, a precizat Andreea Mantea, potrivit spynews.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.