Bianca Drăgușanu, despre Iulia Sălăgean: „Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 27.12.2021 - 12:01
Bianca Drăgușanu, despre Iulia Sălăgean: „Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată”. / Foto: cancan.ro

După ce fosta sa prietenă Iulia Sălăgeana a acuzat-o că i-a spart contul de Instagram, Bianca Drăgușanu a anunțat că o va da în judecată pentru denigrare și i-a adresat cuvinte grele.

SHARE

Bianca Drăgușanu e foc și pară, după ce Iulia Sălăgean a acuzat-o că i-ar fi spart pagina de Instagram, din nou. Vedeta a declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, că o va da în judecată pe fosta sa prietenă.

Diva a precizat că aceasta va trebui să-i plătească daune pentru că a denigrat-o în mod public, iar în aceste momente stă de vorbă cu avocatul ei în ceea ce privește situația. Bianca Drăgușanu a subliniat și că va avea grijă ca Iulia Sălăgean să nu mai spună altădată astfel de cuvinte despre ea.

Citește și: FOTO Adelina Pestrițu și fiica sa s-au întâlnit cu Moș Crăciun la el acasă, în Laponia

”Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului”, a spus Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Totodată, Bianca Drăgușanu i-a adresat și o serie de cuvinte dure Iuliei Sălăgean. Ea a mărturisit că nu vrea să mai fie asociată cu aceasta, dat fiind faptul că nu înțelege cum a ajuns Iulia Sălăgean o persoană publică.

Citește și: FOTO Bianca Drăgușanu și-a dorit „ochi de pisică”, ca Shakira, și și-a făcut operație de cantopexie 

”Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune. Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.