Actor în Las Fierbinți: A încărcat camioane, a avut 5 accidente de mașină. Boala ce l-a ținut captiv

DE Alex Darvari | Actualizat: 27.01.2023 - 11:14
Las Fierbinți - Foto: Pro TV

Las Fierbinți este cel mai de succes serial românesc cu o medie de cel puțin 2 milioane de telespectatori în fiecare episod. Actorii ne amuză și ne bine dispun dar viața nu a fost roz pentru toți.

SHARE

Giani din film, interpretat de actorul Constantin Diță, spune că începuturile au fost grele. „După Revoluţie am lucrat pentru o firmă turcească de pâine încărcam şi descărcam TIR-uri. Câştigam destul de puţin, dar eram puşti şi era foarte mult pentru noi”, a mărturisit acesta. 

În anul 2017 a fost un „magnet” pentru mașini având cinci accidente. „Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a mărturisit Giani în spațiul public.

În același an a aflat că mama lui are cancer, iar bunica i-a decedat. Toate acestea i-au cauzat o boală gravă de piele care l-a ținut captiv în casă mai multe săptămâni. Pentru că nu a mai fost văzut în spațiul public, actorul a trebuit să dezmintă faptul că ar fi murit.

Rolul îi vine mănușă

„Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani. Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie. Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea. Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, a mai spus actorul, potrivit click.ro.

Citește și: VIDEO Ucraina vrea acum și avioane F-16. Lockheed Martin, gata să-și mărească producția

Actorul, câteva repere

Actorul Constantin Diță, cunoscut cu numele de Costi Diță, este născut în București, la 27 februarie 1980. A absolvit în anul 2005 Universitatea Națională de Arta Teatrală și Cinematografie I.L. Caragiale din București, Facultatea de Teatru, specializarea Arta Actorului, la clasa prof. univ. dr. Gelu Colceag.

A jucat în spectacolele „Biloxi Blues” de Neil Simon, regia Iarina Demian, „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, regia Gelu Colceag, „Edmond” de David Mamet, regia Marcel Țop- la Teatrul de Comedie; „Titus Andronicus” de Heiner Muller, regia Alexandru Darie la Teatrul Bulandra; „Richard III” de William Shakespeare, regia Titus Scurt,„Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, regia Andreea Vulpe etc

A debutat în film cu rolul lui „Costel” din scurt metrajul Pe aripile vinului (2002), regizat de Corneliu Porumboiu și produs de UNATC. A mai jucat în „Călătorie la oraș”, „Visul lui Liviu”, „Eminescu versus Eminem”- regia Florin Piersic Jr, „Hârtia vă fi albastra”, „Mere la cuptor”, „Restul e tacere”, „Portretul luptătorului la tinerețe”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te