A încântat România, crește 3 copii și e privit ca un ciudat. „Tu de ce nu vrei bani și distracție?”

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.12.2022 - 15:40
Hienă, ex-Animal X - Foto: Facebook

Șerban Copoț, unul dintre cei trei membri ai popularei trupe de băieți, Animal X, este tatăl a trei copii. El a scris, de curând, un text în care susține că cei care au mulți copii sunt priviți pieziș. Adesea, este întrebat cu reproș când își mai trăiește viața.

SHARE

„Hai să vă mai plictisesc cu un text de-al meu pe revoltă.
Aud din ce in ce mai des pe lângă mine:  "Copii? De ce ai făcut, măh, copii? Hai, zi, nu-i aşa că e greu? Şi tu când te mai distrezi? Ce?!? Nu mai faci ce vrei? What? Da' eu vreau să văd lumea, frate! Să fiu liber! 
„Ok, omule! Dar daca eşti aşa fericit cu alegerile tale de ce mă priveşti pieziş?

Noi ăştia cu copii mai mulți, şi, culmea, toți la aceeaşi adresă, suntem puşi sub o lupă aparte, de old-school, de - ăia cu puradei.
Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar când mă uit la viața părinților mei parcă nu mai sunt eu ciudatul. De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte? Este normal să evoluezi, să vrei mai mult de la tine, dar asta presupune in primul rand să evoluezi spiritual, intelectual, să îmbrățişezi lucrurile pe care adolescența ți le desena in culori bizare. Pentru că asta înseamnă maturizare in mintea mea. Poate înseamnă şi alte lucruri, în mod evident, dar nu cred că înseamna promiscuitate, superioritate, operații estetice după filtrele Instagram sau satisfacție din umilirea cuiva. Tac de prea mult timp, şi în tot acest timp copiii îmi cresc intr-un oraş bolnav.

VIDEO Adulat, premiat de MTV, dar jignit că umblă cu o mașină de 1.000€. „Voi sunteți săraci”

Într-o societate bolnavă dupa acest mult-slăvit EU! SELFIE! Totul este despre noi şi viețile noastre superbe. BANI MULȚI, CU ORICE PREȚ! SUCCES peste noapte! CRIPTO-ŞMECHERII! Dat din buric, şi trăit în opulență pe rate. Nu ne mai judecați şi nu vă mai flenduriți succesul colosal în fața noastră pentru că pentru noi nu înseamnă ABSOLUT nimic. Te-ai gândit că poate mie îmi place viața simplă, cu puradei, cu greşelile şi prostiile mele? Nu vreau să trăiesc postările nimănui şi nu vreau sa impresionez pe nimeni cu nimic. Aa!! Ştii de ce postez poze cu familia pe Insta şi Fb? Pt că nu am bani de dat pe Cloud şi ăştia mi le țin gratis aici”,a scris Șerban Copoț, alis Hienă pe FB

Despre trupă


Ștefan Copoț este unul dintre cei care întrețin atmosfera la emisiunea IUmor. El nu mai cântă de la destrămarea trupei acum mai bine de un deceniu. 

Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999, și desființată în 2015. A fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fără tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

Citește și: Mafia românească, lovită. Interlopul oltean Rechinu, roagă președintele Mexicului: Ajută-mi copilul

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te