Visul victoriei se năruie pentru Rapid București: Ce echipă franceză a învins-o la Polivalentă

DE Elena Petrescu | Actualizat: 19.10.2024 - 20:35
Visul victoriei se năruie pentru Rapid București: Ce echipă franceză a învins la Polivalentă, 34-31 - FOTO: Facebook(imagine cu rol ilustrativ)
Visul victoriei se năruie pentru Rapid București: Ce echipă franceză a învins la Polivalentă, 34-31 - FOTO: Facebook(imagine cu rol ilustrativ)

Visul victoriei se năruie pentru Rapid București: Ce echipă franceză a învins-o la Polivalentă. CS Rapid București a suferit o nouă înfrângere în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, fiind învinsă de echipa franceză Brest Bretagne Handball

SHARE

CS Rapid București a suferit o nouă înfrângere în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, fiind învinsă de echipa franceză Brest Bretagne Handball cu scorul de 34-31, într-un meci disputat sâmbătă în Sala Polivalentă "Ioan Kunst-Ghermănescu" din București.

Visul victoriei se năruie pentru Rapid București: Ce echipă franceză a învins-o la Polivalentă

Aceasta este a patra înfrângere consecutivă pentru vicecampioana României în competiția europeană, menținându-i într-o poziție dificilă în clasament.

Meciul a început cu o primă repriză echilibrată, în care niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă decisiv, iar la pauză scorul era egal, 14-14.

Citește și: VICTORIE absolută! CSM Bucureşti, a șasea oară câștigătoare a Supercupei României la handbal!

Singura diferență de două goluri s-a înregistrat la începutul partidei, când oaspetele conduceau cu 4-2.

În a doua repriză, Rapid a preluat conducerea și a avut avantajul de două goluri la scorurile de 21-19 și 22-20.

Totuși, echipa franceză a revenit în forță și a marcat patru goluri consecutive, reușind să se distanțeze decisiv pe tabelă, ajungând la un avantaj de cinci goluri, 33-28. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei din Hexagon, scor 34-31.

Pentru Rapid, cele mai bune marcatoare au fost Albertina Da Cruz Kassoma, Dorin Korsos și Estavana Polman, fiecare reușind câte 6 goluri.

Alte contribuții importante au venit din partea Sarei Ristovska cu 4 goluri și Andjela Janjusevic și Aissatou Kouyate, cu câte 3 goluri fiecare.

Citește și: Ce salariu uriaș are Cristina Neagu, la CSM București? 10 jucătoare iau peste 10.000 €/lună

Rinka Duijndam a avut 6 intervenții, având un procentaj de 28,57%, în timp ce Diana Ciucă a reușit 5 intervenții, cu un procentaj de 20,83%.

De partea cealaltă, echipa franceză a fost condusă de Ana Viahireva, care a marcat 11 goluri, urmată de Pauline Coatanea cu 7 goluri. Portarul Floriane Andre a avut 6 intervenții, cu un procentaj de 26,09%, iar Katharina Filter a avut 5 intervenții, cu 26,32%.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Bosnia-Herțegovina, formată din Tatjana Prastalo și Vesna Balvan, iar delegatul EHF a fost sârboaica Branka Maric.

În aceeași zi, au mai avut loc meciurile dintre Vipers Kristiansand și Buducnost Podgorica, precum și între Gyori Audi ETO KC și Odense Handbold. Duminică urmează partida dintre HB Ludwigsburg și Team Esbjerg.

Rapid București ocupă în continuare locul 7 în grupă, cu 3 puncte, și va disputa următorul meci pe 9 noiembrie, în deplasare, împotriva campioanei Ungariei, Gyori Audi ETO KC.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te