Simona Halep este apărată de fostul tenisman Andy Roddick. Îl critică violent pe Patrick Mouratoglou

DE Florin Budescu | Actualizat: 22.02.2024 - 09:06
Simona Halep este apărată de fostul tenisman Andy Roddick. Îl critică violent pe Patrick Mouratoglou - Foto: Profimedia Images
Simona Halep este apărată de fostul tenisman Andy Roddick. Îl critică violent pe Patrick Mouratoglou - Foto: Profimedia Images - imagine cu caracter ilustrativ

Simona Halep este apărată de fostul tenisman Andy Roddick. Îl critică violent pe Patrick Mouratoglou. Fostul număr 1 mondial o înţelege pe Simona Halep și e contra modului în care Mouratoglou a încercat să absoarbă atenția.

SHARE

Simona Halep este apărată de fostul tenisman Andy Roddick. Îl critică violent pe Patrick Mouratoglou. Fostul număr 1 mondial o înţelege pe Simona Halep și e contra modului în care Mouratoglou a încercat să absoarbă atenția și vina îndreptate spre fosta sa elevă.

Fostul număr unu ATP a declarat că anticipează anunțarea aceluiași verdict, în cazul Simonei Halep, și empatizează cu situația complicată prin care trece sportiva.

Simona Halep este apărată de fostul tenisman Andy Roddick. Îl critică violent pe Patrick Mouratoglou

Roddick a precizat că Halep s-ar afla în situația neplăcută de a stabili precedente negative nemaivăzute în istoria tenisului.

„Pare că nimeni altcineva care a fost implicat în luarea deciziilor nu va plăti, exceptând-o pe Simona,” s-a pronunțat fostul jucător, recunoscut pentru abilitatea sa impresionantă de a servi.

„Vorbim despre Patrick Mouratoglou. Simona Halep și-a schimbat întreaga echipă, iar el și oamenii săi a preluat controlul.

Citeşte şi: Simona Halep cere daune uriașe companiei canadiene care a produs suplimentul nutritiv contaminat

Dar situația miroase urât, deoarece totul s-ar putea încheia cu ea rămânând ca simbol al scandalului, iar Mouratoglou... care e grozav în a se promova - parcă e Puff Daddy, care apărea în toate reclamele din anii '90.

Nu sunt sigur care va fi pedeapsa și înțeleg regulamentul, dar mă deranjează că nu a existat nici măcar o sesiune în care Mouratoglou să răspundă întrebărilor puse de presă.

Dacă eu aș fi făcut parte dintr-un proces, în care i-aș fi recomandat cuiva un supliment, aș fi încercat să ies și să încasez cât mai multe din gloanțele trase înspre acea persoană.

Citeşte şi: Chris Evert despre Simona Halep: “Şi-a predat întreaga viață antrenorului”

Aș fi spus că eu i-am dat suplimentul, că e vina mea. Înțeleg că doar ea poate fi vinovată și doar ea poate plăti prețul, deoarece vorbim despre corpul ei și s-ar putea ca substanța să îi fi adus ei beneficii, dar e o situație ciudată. Nu știu cum să o diger.

Foto: Profimedia Images - imagine cu caracter ilustrativ

Pare că e un caz dur, în care ea merge în tribunal în aceeași zi în care el publică pe Twitter top cinci lucruri de făcut atunci când servești mingea,” a spus Andy Roddick, în podcastul înregistrat în compania belgiencei Kim Clijsters, conform Sport.ro.

Simona Halep s-a prezentat în Tribunalul de Arbitraj Sportiv, la începutul lunii februarie, în trei zile de audieri. Dubla campioană de Grand Slam din România a transmis pe Instagram că simte încheierea coșmarului și și-a reiterat convingerea că adevărul va prevala.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te