Cine e fotbalistul de națională dorit de Newcastle. Prețul stabilit: 5.000.000 euro

DE Florin Budescu | Actualizat: 30.10.2023 - 11:37
Cine e fotbalistul de națională/Connor Coynedorit de Newcastle - Foto: unsplash/

Internaţionalul român Răzvan Marin, mijlocaş central, este dorit de cel mai bogat club din lume, Newcastle United, din oremier League, după ce nu îl mai poate folosi pe Sandro Tonali, internaţionalul italian suspendat în scandalul pariurilor din Il Calcio.

SHARE

Deși Tonali este programat să revină în vară, Newcastle ar putea fi tentat să caute un înlocuitor, în perioada de transfer din luna ianuarie a anului viitor.

Vestea suspendării de 10 luni a lui Sandro Tonali i-a lăsat pe cei de la Newcastle United în poziția dificilă de a trebui să umple un gol, la mijlocul terenului.

Cine e fotbalistul de națională dorit de Newcastle

În timp ce echipa lui Eddie Howe a avut performanțe remarcabile, atât cu și fără mijlocașul italian în formație, absența lui Tonali reprezintă o provocare pentru Magpies, pentru restul sezonului.

Sezonul trecut, Newcastle a terminat în primii patru din Premier League, după ce începuse de pe ultimele locuri, marcând o piatră de hotar importantă în istoria clubului. Echipa și-a continuat succesul în acest sezon, menținând un record solid în ligă. Menținerea acestui impuls este crucială pentru club.

Deși Tonali este programat să revină în vară, Newcastle ar putea fi tentat să caute un înlocuitor, în perioada de transfer din ianuarie. Vă prezentăm aici patru posibile semnări care ar putea umple golul lui Tonali, conform fichajes.net.

Citeşte şi: În sfârșit, un transfer important: Răzvan Marin merge la Ajax Amsterdam

Kalvin Phillips (Manchester City): Phillips caută timp de joc, înainte de Euro 2024, din vara viitoare, iar Newcastle caută un mijlocaș care să se potrivească stilului de joc. O posibilă înțelegere de împrumut, în ianuarie, ar putea fi benefică atât de jucător, cât și pentru club.

Mathias Jensen (Brentford): Jensen seamănă în stilul de joc cu Tonali. Experiența sa în Premier League, cu Brentford, ar putea fi un atu valoros pentru Newcastle.

Christian Eriksen (Manchester United): Eriksen s-a chinuit să câștige timp de joc la Manchester United, dar experiența și abilitățile sale de a crea ocazii periculoase l-ar putea face un înlocuitor valoros pentru Tonali.

Razvan Marin (Empoli): Românul în vârstă de 27 de ani joacă în Italia și ar putea fi o opțiune accesibilă pentru Newcastle.

Citeşte şi: Radu Drăguşin a fost cel mai bun de pe teren în meciul cu AC Milan, de la Genoa

În valoare de doar 5 milioane de euro, Marin, care este fiul fostului internaţional Petre Marin, are un palmares de performanțe bune, potrivit Sofascore. Valoarea sa maximă de piaţă, până acum, a fost în anul 2021: 15 milioane de euro, când era la Cagliari, conform Transfermarkt

Conducerea Newcastle va trebui să ia o decizie importantă, cu privire la cine va fi înlocuitorul lui Tonali. Alegerea va depinde de ce anume contează mai mult: experiența, tinerețea sau raportul calitate-preț, în căutarea unui mijlocaș de calitate.

Sezonul lui Newcastle continuă, iar umplerea golului lui Tonali va fi o prioritate, pe piața transferurilor din ianuarie.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te