Ianis Hagi, după 4-1 cu Croația: "Mai avem mult de muncit". Reacția presei croate

DE Alexandru Pop | Actualizat: 19.06.2019 - 09:47
Ianis Hagi Foto: Inquam Photos Alberto Grosescu

Fotbalistul Ianis Hagi (20 de ani) s-a declarat încântat după victoria spectaculoasă a Naționalei de tineret, scor 4-1 în fața Croației, în debutul la EURO 2019, scrie gsp.ro.

SHARE

Fotbalistul de la "Viitorul" a marcat golul de 2-0, în aceeași zi în care tatăl său, Gheorghe Hagi, reușea o „bijuterie” în meciul cu Columbia din urmă cu 25 de ani.

„E o coincidență plăcută”, a spus Hagi Jr.

„Suntem foarte fericiți că am început cu dreptul. Era foarte important, asta ne-am dorit. Mereu joc pentru suporteri, e o mândrie când îi vezi în tribună și te susțin. Ne-am bucurat alături de ei. E o victorie bună, dar mai avem de muncit. Avem un drum lung de parcurs aici”, a declarat Ianis Hagi.

Facebook a anunţat lansarea monedei virtuale Libra, care va putea fi folosită din 2020 în aplicații precum Messenger și WhatsApp, dar și ca aplicație de sine stătătoare.

Presa din Croaţia nu a fost încântată de prestaţia jucătorilor de la U21, în timp ce selecţionerul Nenad Gracan ştie unde lucrurile au scăpat de sub control, relatează Mediafax.

Sportske Novosti: “Echipa mică a Croaţiei a deschis Campionatul European U21, din Italia şi San Marino, printr-o înfrângere dureroasă împotriva României, scor 4-1, iar astfel şansele pentru calificarea în semifinale s-au diminuat semnificativ. Aşteptările au fost mari, dar s-a terminat cu cea mai dureroasă înfrângere din istoria echipei U21 la un turneu final. La final, normal, selecţionerul Nenad Gracan nu s-a putut bucura”, scriu jurnaliştii croaţi.

Nenad Gracan (57 de ani) susţine că accientarea gravă a lui Brekalo i-a distras pe ceilalţi jucători de la sarcinile defensive, dar a recunoscut că România a fost superioară.

De asemenea, a vorbit foarte frumos despre Ianis Hagi: "Nu ne aşteptam la o astfel de înfrângere. În primul rând, trebuie să felicităm România pentru prestaţia cu adevărat bună. Am fost surprinşi încă din start, am primit două goluri, am făcut multe erori tehnice de-a lungul meciului, jucătorii nu au au fost încrezători. Din păcate, au fost mulţi jucători accidentaţi şi am atras atenţia asupra meciurilor pe care fotbaliştii noştri nu le au la echipele de club. Din păcate am clacat.”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -