Gică Hagi și Gică Popescu au decis să nu mai meargă la meciul Ucraina - Macedonia de Nord

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 16.06.2021 - 23:13
Gică Hagi și Gică Popescu au anunțat că nu mai merg la următorul meci de la Euro2020 Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Federația Română de Fotbal este în centrul unui scandal legat de faptul că a preferat să invite politicieni la tribuna VIP a primului meci de la București din cadrul EURO 2020, iar fostele glorii ale fotbalului au avut bilete la o categorie inferioară,

SHARE

UEFA a comunicat astăzi, la solicitarea Newsweek România, că va căuta soluții cu Federația Română de Fotbal pentru ca un număr cât mai mare de foste glorii ale fotbalului să poată avea locuri la tribuna VIP.

Citește și: Ce spune UEFA despre scandalul biletelor VIP din România: Căutăm o soluție cu FRF

Pe de altă parte, Federația Română de Fotbal, care aruncase răspunderea în curtea UEFA, a anunțat că a găsit brusc o soluție pentru membrii Generației de Aur.

Citește și: Stejarii joacă cu Argentina pe Dinamo. Steaua și Arcul de Triumf n-au fost încă recepționate

"Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federația Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reușit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanții României la tribuna oficială a Arenei Naționale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalități ale fotbalului din România. Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina și Macedonia de Nord, coroborat și cu faptul că solicitările celorlalți parteneri instituționali pentru EURO 2020 sunt  mai reduse față de meciul de deschidere.

Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribună oficială cu întâietate echipelor participante și apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităților UEFA, orașului gazdă și federației gazdă", a anunțat astăzi FRF.

Citește și: VIDEO Interlopul Rechinu, transferat la închisoarea de maximă siguranță din care a evadat El Chapo

Cu toate acestea, Gică Hagi și Gică Popescu au luat decizia de a nu mai merge la partida Ucraina - Macedonia de Nord, care se va dispută mâine, de la ora 16:00, conform sport.ro. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.