Englezii au scris c-a alergat cu iubita goală în spate pentru un contract. Ce zice fotbalistul român

DE Adrian Costin | Actualizat: 24.01.2023 - 19:07
Fotbalistul Andrei Pătulea și soția sa Foto: gsp.ro
Fotbalistul Andrei Pătulea, în Anglia Foto: gsp.ro
Fotbalistul Andrei Pătulea Foto: gsp.ro

Fost atacant la Rapid, Petrolul și Farul, Adrian Pătulea (38 de ani) a semnat cu ani în urmă pentru Lincoln City. Presa britanică a susținut că fotbalistul român a alergat cu iubita goală în spate pentru a atrage atenția. Românul a povestit cum a fost.

SHARE

Adrian Pătulea (38 de ani) a povestit la GSP Live, cum a ajuns să semneze pentru Lincoln City în 2008.  Crescut de Rapid, fotbalistul a plecat în 2008 din România, după o aventură la Petrolul. A luat calea Angliei pentru a-și clădi cariera în fotbalul britanic, dar a ajuns să lucreze ca zugrav și s-a chinuit o perioadă bună să obțină o șansă în eșaloanele inferioare.

Până la urmă, a semnat cu Lincoln City, din liga a patra, după un episod uluitor: presa britanică scrisese la acea vreme că Pătulea a alergat pe terenurile de antrenament cu iubita goală în spate, în încercarea de a le atrage atenția celor de la club.

Citește și: Fata ministrului Eduard Novak, campioană la ciclism în Bulgaria. România nu are un velodrom

Fostul atacant a prezentat varianta sa, care este ușor diferită.

„Peter Jackson (n.r. - antrenorul lui Lincoln City la acea vreme) a declarat doar că am alergat cu soția în spate, niciodată goală. În presa din Anglia nu s-a scris niciodată că a fost goală*.

Ceea ce a fost adevărat este că îngrijitorul m-a văzut cu soția mea. Ea a fost handbalistă, știa cu ce se mănâncă sportul și se antrena alături de mine.

La un moment dat, i-am spus că vreau să fac genuflexiuni. Nu aveam greutăți, așa că am luat-o în spate să lucrez câteva genuflexiuni cu ea. Asta am făcut, a văzut îngrijitorul și de acolo s-a ajuns la nenorocirea din presă.

Peter Jackson nu m-a luat pentru că mi-am cărat iubita în spinare. Mi-a dat o șansă fiindcă auzise că am jucat foarte bine la Boston United (n.r. - echipă de liga a șaptea). Și mi-a comunicat în felul următor: «Adrian, astăzi faci antrenament cu noi, iar mâine îți voi da 15 minute într-un meci»”, a relatat Pătulea la GSP Live.

A marcat 3 goluri în meciul de probă

„Eu iubeam ceea ce făcea Cristiano Ronaldo în acea perioadă. Biciclete, tot. Exersasem din greu, iar la acel antrenament am năucit fundașii centrali!

Norocul a făcut ca a doua zi la meci titularii de bază să facă 1-1 cu o echipă de liga a șaptea. Iar antrenorul a schimbat toată echipa la pauză. Nu am avut doar 15 minute, ci 45. 

Am bătut până la urmă cu 6-1, am marcat 3 goluri și am dat două pase de gol. Lumea din tribune, vreo 2.000 de oameni, erau șocați. Nu înțelegeau de unde am apărut", a mai povestit fotbalistul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te