Elogii pentru Buzărnescu înainte de meciul de duminică

DE Paul Cozighian | Actualizat: 03.06.2018 - 13:37

Cel mai așteptat meci de pe tabloul feminin este partida dintre americanca Keys, finalistă la ultimul US Open, și revelația de până acum a turneului de la Roland Garros, românca Buzărnescu.

SHARE

Roland Garros, optimi de finală:

Mihaela Buzărnescu (31) – Madison Keys (SUA, 13)

Stadionul Philippe Chatrier, duminică 3 iunie 2018, ora 12.


Cele două competitoare nu au pierdut nici un set înainte de a ajunge în această fază a competiției. Însă privirile tuturor sunt îndreptate spre Buzărnescu, care a fost remarcată de presa internațională după victoria surprinzătoare în fața Elinei Svitolina în turul precedent.

AFP: Elina Svitolina, una din favoritele competiției, venită de la Roma unde și-a păstrat titlul cucerit anul trecut, și deja dublu sfert finalistă la Roland Garros, a fost stopată de românca Buzărnescu. Prea timorată, Svitolina a reușit doar 11 lovituri câștigătoare față de cele 31 ale adversarei sale.

REUTERS: Mihaela „cine?” Buzărnescu este pe cale să-și facă un nume.

Nu exista decât o jumătate de pagină dedicată româncei Mihaela Buzărnescu în ghidul media editat de WTA, dar săptămâna aceasta la Roland Garros ea este în curs de a-și scrie un întreg nou capitol din carieră.

LIBERATION: 541! 

Era locul în clasament ocupat de românca Mihaela Buzărnescu la începutul anului 2017, după o serie de accidentări. De atunci, jucătoarea a înregistrat 70 de victorii anul trecut și a debutat cap de serie nr. 31 la Roland Garros. Vineri a învins o favorită, pe ucrainianca Svitolina, numărul 4.

UBITENNIS.NET: Buzărnescu o face K.O. pe Svitolina.

Servind bine si jucând agresiv în permanență, Buzărnescu a reușit un procentaj de 61% de puncte căștigătoare pe serviciul ei.

VOSGES MATIN: Performanța zilei, epatanta Mihaela Buzărnescu (Saint-Dié)!

Nu o mai oprește nimeni! Și când te gândești că ar fi putut să renunțe definitiv, acum un an și ceva, când Buzărnescu „vegeta” undeva pe la locul 500 mondial. Cauza principală era faptul că ea își urma în paralel cariera de jucătoare dar și studiile superioare. Titulară astazi a unui master în antrenamentul de mare performanță, Mihaela -căpitan al echipei feminine Tennis Club Saint-Dié în timpul campionatului de anul trecut și care a dus echipa în elită începând din luna noiembrie a acestui an - joacă acum tenisul pe care și l-a dorit dintotdeauna! Un tenis complet dezinhibat!  „Tot clubul este fericit pentru Mihaela”, a declarat Anne Weisrock, președinta clubului TC Saint-Dié, care venise la Paris miercurea trecută, cu un grup de tinere talente, ca să o susțină pe Mihaela la meciul din turul al doilea. „Am urmărit meciul cu Svitolina pe computer și i-am trimis un mesaj imediat dupa victorie. A reușit un lucru incredibil”

LE PARISIEN: Performanța zilei: Mihaela Buzărnescu

Popularul cotidian francez reușește însă contra-performanța de a plasa capitala României la Budapesta!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te