Demba Ba și Colțescu au vorbit la telefon, s-ar fi explicat reciproc

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 15.12.2020 - 12:49
Colţescu (stânga), înainte de a fi încolţit, chiar pe gazon, de Demba Ba (dreapta)/FOTO: Adevărul.ro

Ousmane N'Doye, fostul mijlocaș central de la Dinamo, a mediat conflictul dintre Demba Ba și Sebastian Colțescu. După ce a văzut nebunia declanșată de incidentul de la Paris, N'Doye a vrut neapărat să ia legatura cu Sebastian Colțescu pentru a-i arăta susținerea sa.

SHARE

Fostul mijlocaș de la Dinamo, Vaslui și Astra e prieten bun cu Demba Ba, alături de care a jucat în naționala Senegalului. Demba Ba și Colțescu au vorbit mai bine de jumatate de oră și s-au împăcat.

„Mie îmi place pacea, vreau să râdem, să vorbim, cu respect și să fim oameni adevarați. Când am fost în România, am cunoscut multă lume acolo, știu cum merge România, știu oamenii. Dacă ceva se întamplă cu cineva despre care știi ceva, trebuie să spui. Așa și cu Sebi. I-am văzut caracterul la meciuri. Arbitrii mei preferați se știu. Îi salut, că se știu ei: Sebi, Găman și Balaj. Nu-i ușor pentru Sebi", i-a spus N'Doye reporterului PRO TV Violeta Colgiu.

"Am aflat numarul lui Colțescu, i-am spus cp sunt alături de el. Știu că nu e rasist deloc. A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasă lui Demba Ba ca sa dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine. I-am dat numarul lui Sebi si i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic.

Din partea mea, era frumos să fac asta și am făcut. Demba e senegalez, la fel ca mine! Au vorbit, s-au înteles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis că Sebi e un om foarte bun, la fel și Colțescu despre Demba. Ei doi s-au înțeles!", a explicat N'Doye.

I-am explicat și lui Demba Ba. El a spus ca nu a auzit nimic urât de la Colțescu, dar crede că nu trebuia folosit cuvântul 'negru' în stadion. El nu a zis că e rasism. A spus ca nu poți să folosești cuvântul ăsta pe stadion. Și Sebi a înțeles lucrul ăsta. Nu cred ca e o problema mare, pur și simplu oamenii nu au înțeles. A fost un pic tare, așa, sânge de roman, cald, așa!", a încheiat N'Doye, scrie sport.ro.


EXCLUSIV: Demba Ba a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Coltescu! N'Doye le-a facut legatura: "Romania e tara mea, nu e niciun rasism aici!" Ce i-a spus Demba lui Coltescu pe www.sport.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.