Dan Petrescu, rol decisiv în victoria CFR în fața FCSB

DE Edi Neagu | 30.08.2021 - 10:28
Campioana s-a impus cu 4-1. FOTO: Facebook

Campioana României a fost condusă de pe bancă de antrenorul cu portarii.

SHARE
CFR Cluj merge ceas în Liga 1, campioana României bifând o victorie clară (4-1) contra rivalilor de la FCSB. Formația din Gruia are victorii pe linie în primele șapte etape, iar Dan Petrescu a avut rolul său în duelul de duminică seara cu bucureștenii, potrivit Hotnews.ro.
 
Conform spuselor lui Cristi Moldovan (antrenorul principal de conjunctură al ardelenilor), Dan Petrescu a avut un rol important în alcătuirea echipei, dar și în alegerea strategiei CFR-ului la meciul cu FCSB.

"A fost foarte complicat să ne pregătim pentru acest meci și să pregătim această partidă. Când am văzut condițiile meteo, a fost incredibil, părea că totul e împotriva noastră. Ne-a ieșit, băieții au fost minunați, incredibili, niște caractere incredibile. Luați-le lor, interviu, nu mie, cu ei trebuie să vorbiți.

CITEȘTE ȘI: VIRAL Fotografia libertății: o fetiță afgană evacuată din Kabul, pe un aeroport din Belgia

M-am consultat cu Dan Petrescu, m-am consultat cu altă lume, cu prieteni, ne-am ajutat cu toți cei care au putut să ne dea un sfat.

Am încercat să le dau câteva opțiuni băieților, să-i ajut. N-a fost la mine cheia, dar le-am spus despre spirit, despre mentalitatea lor când intră în teren.

Sunt campioni doar împreună. Am încercat să le transmitem și plăcerea de a juca pentru public, asta le-am spus de la încălzire. Au fost perfecți în seara asta.

Sunt multe echipe mai bune, dar în România nu cred că este cineva care să ne bată, avem un moment bun. Toți cei care am fost aici, puțini, ne-am ajutat între noi.

CITEȘTE ȘI: Generalul libian rebel Haftar și-a unit forțele cu cele guvernamentale să apere rețeaua de apă

Da, sincer, m-aș fi mulțumit și cu un egal. CFR a fost bună, băieții extraordinari, ați văzut cum au luptat. Jos pălăria în fața lor! Când au fost momente grele, cu COVID și altele, au demonstrat" - Cristi Moldovan, la finalul partidei din Gruia.

Dan Petrescu este tot mai aproape de o revenire la CFR, întoarcerea "Bursucului" fiind doar o chestiune de timp. Fostul internațional român va bifa al treilea mandat pe banca tehnică a ardelenilor.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.