Cum și-a pus Halep averea la adăpost de Toni Iuruc. Contractul prenupțial i-a salvat 2,4 milioane $

DE Alex Darvari, Alex Darvari | Actualizat: 28.09.2022 - 17:24
Simona și Toni - FOTO. gsp.ro

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța și au avut parte de o ceremonie destul de restrânsă la care au participat doar cei mai importanți oameni din viețile lor. 

SHARE

Marea petrecere nu a mai avut loc, deoarece, luna aceasta, s-a anunțat divorțul celor doi, iar la scurt timp Toni Iuruc a confirmat zvonurile.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc.

Citește și: Doar 1% din pastile de iod au ajuns la populație. O „investiție” de 6 milioane € zace în depozite

Mass-media sportivă spune că cei doi au semnat un contract prenupțial pentru a-și proteja averile. După ce Toni Iuruc și Simona Halep au semnat un contract prenupțial înainte de căsătoria civilă, fiecare dintre ei va ieși din căsnicie cu bunurile cu care a și intrat.

Potrivit cifrelor consultate de Newsweek, Simona Halep a câștigat, numai în anul 2022 în care a fost căsătorită cu Iuruc, suma de 2,25 de milioane de dolari. Este exact suma pe care Simona Halep și-a pus-o la adăpost de Toni Iuruc prin semnarea unui contract prenupțial. În întreaga sa carieră, sportiva a câștigat peste 40 de milioane de dolari, potrivit https://www.wtatennis.com/

Simona Halep este pe locul 9 în lume, dar în octombrie 2017 a deținut prima poziție.

Citește și: VIDEO Au plătit 235.000 $ ca să devină cu 15 cm mai înalți. Procedura impune ruperea picioarelor

Despre Toni Iuruc se știu mai puține. El este acționar în mai multe firme care nu au activitate sau au fost radiate. Mai degrabă familia sa este bogată, mama sa figurând ca proprietară a mai multor imobile.

În ce a investit Halep

Simona și-a deschis un magazin de haine numit Fashion Legend, foarte aproape de Cazinoul din Constanța. În primăvara aceluiași an, Simona a investit 1,5 milioane de euro într-un hotel de 4 stele în Mamaia.

Sportiva a deschis și o pensiune în Poiana Brașov, cu 24 de camere, dar și un hotel, care au costat aproximativ 2 milioane de euro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.