Ce indicii au găsit francezii că Simona Halep nu va fi suspendată. „Va juca la US Open” peste o lună

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.07.2023 - 16:28
Ce indicii au găsit francezii că Simona Halep nu va fi suspendată - Foto: Profimedia Images

Jurnaliștii francezi au găsit o serie de indicii care ar arăta că Simona Halep se va întoarce pe terenul de tenis. Ea ar putea reveni la US Open. Astfel, suspendarea ar urma să fie ridicată.

SHARE

Jurnaliștii de la lesport10.com au descoperit o serie de indicii potrivit cărora Simona Halep ar putea reveni la US Open. Astfel, suspendarea ei ar urma să fie ridicată.

„La câteva zile după încheierea turneului de la Wimbledon, atenția este deja concentrată asupra US Open. Cel de-al patrulea Grand Slam al anului și-a prezentat deja listele de înscrieri, iar câteva nume au atras atenția. Printre acestea se numără Simona Halep pe tabloul feminin, care se află în prezent sub incidența unei suspendări după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă la turneul de anul trecut de la New York”, menționează jurnaliștii.

Citește și: Simona Halep este pe lista de intrare la US Open, cu menţiunea că este suspendată

Aceștia cred că sportiva va putea reveni repede pe teren. 

„Simona Halep este unul dintre cele mai cunoscute nume din circuitul WTA din ultimii zece ani. Românca, fostă numărul 1 mondial și câștigătoare a turneelor de la Roland Garros și Wimbledon, se află în stare de suspendare în urma unui test antidoping pozitiv la US Open 2022, unde a fost eliminată în primul tur.

De la această dezvăluire teribilă, ea a negat întotdeauna că ar fi luat substanțe interzise. După luni întregi de întrebări, românca se află pe lista pentru US Open, semn că ar putea reveni foarte curând în competiție”, arată sursa mai sus menționată.

„Având în vedere statutul ei de fostă mare campioană, scandalul de dopaj din jurul Simonei Halep este o veste proastă pentru tenis. Însă, având în vedere reputația ei în circuit și în anturajul său, nu există nicio șansă ca ea să fi luat substanțe dopante. De fapt, asta este ceea ce ea a spus tot timpul.

"Nu am luat niciodată în mod conștient substanțe interzise. Dopingul nu face parte din lumea mea; valorile mele sunt cele ale unui sport sănătos", a declarat ea pentru Tennis Majors în urmă cu câteva luni. Dar cazul ei a trenat și a trenat, deoarece românca s-a grăbit să aducă dovezi ale nevinovăției sale la ITF, care le-a respins. După mai multe audieri amânate, revenirea Simonei Halep a părut să dureze o veșnicie”, arată jurnaliștii.

Aceștia cred că Simona poate primi o veste bună și se va întoarce înapoi la US Open.

„Aflată încă de luni pe locul 54, Simona Halep ea are încă 1.000 de puncte, grație titlului obținut anul trecut în Canada. Românca a avut un rezultat slab la US Open, unde a disputat ultimul meci în circuit. Dar în listele publicate de Grand Slam-ul american, numele Simona Halep este prezent. Deși nu a fost făcut niciun anunț oficial, fostul număr 1 ar putea reveni, întrucât este imposibil să te înscrii la un turneu dacă ești suspendat.

Ce indicii au găsit francezii că Simona Halep nu va fi suspendată

Simona Halep nu a încetat să se antreneze de când a fost suspendată. Însă ultimele zile au fost destul de semnificative, ea publicând filmulețe după filmulețe în care românca se antrenează pe hard. Cu atâtea indicii, se pare că ea ar putea reveni peste o lună. Audierea ei la ITIA, agenția internațională de integritate în tenis, a avut loc în sfârșit la sfârșitul lunii iunie și se pare că a primit vești excelente”, se încheie articolul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te