Trei necunoscuţi au jefuit un om al străzii, care câştigase la păcănele 2.500 de lei

DE Alexandru Pop | Actualizat: 31.01.2023 - 09:49
Trei necunoscuţi au jefuit un om al străzii, care câştigase la păcănele 2.500 de lei - Foto: Garry Knight, Flick

Un om al străzii care trăiește în Sibiu a câștigat la păcănele peste 2.500 de lei. Fericit că are în sfârşit bani mulţi, bucuria nu l-a ținut mult pe bietul om, pentru că a şi fost luat pe sus de trei bărbați, urcat într-o mașină și apoi tâlhărit de câştig.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Fericit că are bani, după ce i-a câștigat la păcănele, bărbatul și-a luat ceva de băut și a plecat să se cazeze la o pensiune din Orașul de Jos, ca să nu mai doarmă pe unde apucă.

La recepție, a fost refuzat și, când a ieșit din unitatea de cazare, a văzut că îl așteptau trei bărbați, cu un taxi cu motorul pornit.

Cei trei l-au luat cu forța și l-au urcat în taxi, unde l-au agresat, i-au luat banii, băutura, apoi l-au abandonat pe strada Banatului, din centrul Sibiului.

Citeşte şi: VIDEO Cel mai rapid jaf: Hoții au fugit cu bijuterii de 2 milioane $ în mai puțin de un minut

În acel moment victima a sunat la Poliție, însă nu prea știa exact să precizeze unde se află și ce a pățit.

”La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17:00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de către trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Citeşte şi: Jaf în stil mare la Reșița. Un bărbat este acuzat că ar fi furat 100.000 de euro dintr-o locuință

Polițiștii sibieni au început imediat cercetările, în scurt timp aflând exact ce s-a întâmplat și reținându-i pe agresori.

”Astfel, în urma activităților investigativ – operative desfășurate de către polițiști a rezultat faptul că, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 16:30, pe strada 16 Februarie din municipiul Sibiu, trei persoane necunoscute l-ar fi forțat pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Mediaș, să urce într-un autoturism, iar pe parcursul deplasării până pe strada Banatului, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, au mai precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Cei trei agresori au fost identificați de către polițiștii sibieni de investigații criminale. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, din județul Sibiu, precum și un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Mureș.

De asemenea, au fost recuperate telefonul victimei și suma de aproximativ 500 de lei. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor trei tineri pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te