Imaginile care au înduioșat o lume întreagă. Doi frați români, separați de un ocean, s-au regăsit

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 09.10.2023 - 18:21
Doi frați s-au reîntâlnit după 24 de ani Foto: captură facebook/The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României

Doi frați români, adoptați pe continete diferite s-au regăsit după 24 de ani. Cei doi au petrecut câteva zile împreună. Familia adoptivă a băiatului a făcut eforturi să-i reîntâlnească.

SHARE

Doi frați adoptați din România pe continete diferite s-au regăsit după 24 de ani. Fratele adoptat în America și sora adoptată în Italia s-au întâlnit și îmbrățișat pentru prima dată.

Nu le-a venit să creadă că s-au reîntâlnit.

Imaginile care au înduioșat o lume întreagă. Doi frați români, separați de un ocean, s-au regăsit

Povestea celor doi frați a făcut înconjurul lumii. Fata, adoptată în Italia, nu știa de fratele său din America. Mama adoptică a acestuia i-a ajutat să se reîntâlnească. Bucuria lor a fost de nedescris.

 

Din documentele mele de adopție reiese că părinții mei locuiau în județul Olt, undeva în apropierea orașului Slatina sau Corabia. De asemenea se mai știe că aveam o soră numită Asan Simona, născută în anul 1992. Îmi doresc așa de mult să-i găsesc!

Citește și: Un băiat orfan a vândut inelul bunicii pentru mâncare. Ce s-a întâmplat imediat după acest moment

Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu, poate va ajunge să fie văzut și de rudele mele!! Vă mulțumesc tuturor și abia aștept să văd ce urmează a se întâmpla”, a postat tânăra pe un site de socializare. Anunțul ei a fost văzut însă de mama adoptivă a… fratelui de care nu știa până atunci.

Cum a fost posibilă regăsirea

„Sunt mama adoptivă a doi minunați băieți adoptaţi din România, Mecic Florin Claudiu, născut în Corabia în anul 1995 și  Alex Zoltan Aszlati, născut în Satu Mare în anul 2000. La începutul lunii aprilie am găsit această pagină și fără nici o ezitare am cerut ajutor în găsirea familiilor lor biologice.

Imediat după submiterea informațiilor, mi s-a spus cum că anul trecut pe această pagină a ajuns și o tânără adoptată în Italia, la fel în căutarea familiei sale biologice. Era sora biologică a fiului nostru Florin.

Citește și: Apel disperat din Belgia. Părăsită la spital de mamă, după naștere. ”O sarcină nu poate fi uitată”

Imediat a urmat contactul între frați, bucuria lor a fost imensă și greu de descris. Câteva zile mai târziu am găsit și familia fiului adoptat din Satu Mare, ce mari emoții și bucurii am trăit cu toții!! Găsirea ambelor familii ne-a adus o mare liniște și pace sufletească!”, a spus mama adoptivă, potrivit Cancan.

Mulți copii adoptați din România în urmă cu mulți ani își doresc să își cunoască rădăcinile. Ei apelează la grupuri de socializare pentru a le distribui poveștile.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te