Apel disperat din Belgia. Părăsită la spital de mamă, după naștere. ”O sarcină nu poate fi uitată”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 15.09.2023 - 23:26
A fost abandonată de mamă dar a găsit o nouă familie iubitoare. acum vrea să își cunoască rudele biologice Foto: Pixabay.com (imagine cu rol ilustrativ)
Tânăra adoptată în Belgia Foto: facebook

O tânără de 33 de ani, adoptată în Belgia, își caută familia naturală din România. S-a născut la București, dar mama a abandonat-o la câteva ore după naștere. În plus, a dat și o identitate falsă pentru a nu fi găsită.

SHARE

Mama ei ar fi avut 13 ani când a născut-o și, din acest motiv, ar fi încercat să-și piardă urma. Acum, tânăra adoptată la vâsta de 7 luni de o familie din Belgia, își dorește doar să știe cum arată cea care i-a dat viață și dacă mai are frați sau surori în țară. 

Din acest motiv face un apel disperat pe un grup de socializare. Tânăra speră ca măcar prin trăsăturile ei fizice să poată fi recunoscută de cineva din familia biologică.

Apel disperat din Belgia. Părăsită la spital de mamă, după naștere. ”O sarcină nu poate fi uitată”

La prima vedere pare o tânără împlinită. Este frumoasă și nu pare să-i fi lipsit ceva în viață. Însă duce cu ea dorul de mama naturală. 

S-a născut într-o dimineață rece de ianuarie. Ioana Manole este numele pe care i l-a pus Primăria Sectorului 1 pentru a fi plasată în orfelinat după 3 luni de la naștere. Cel mai probabil i-a fost dat numele Ioana pentru că s-a născut relativ în apropierea sărbătorii de Sfântul Ioan. A fost adoptată patru luni mai târziu și a plecat din țară. Nu are niciun fel de informații despre cea care i-a dat viață.

”Sunt în căutarea originilor mele românești, dar situația mea este destul de complicată, așa că am nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi pentru a-mi îndeplini acest vis. Am aflat de la autoritățile din București că m-am născut pe data de 16 ianuarie 1990, la ora 6:35, la Maternitatea Polizu din Sectorul I al Bucureștiului. Mama mea a furnizat o identitate falsă la momentul prezentării sale la maternitate.

Din fișa maternității aflam că era o adolescentă în jur de 13 ani. La câteva ore după naștere, ea a părăsit locul, lăsându-mă acolo. Ancheta care a urmat pentru a o găsi pe baza identității declarate nu a dus la niciun rezultat.

Primarul Sectorului I mi-a pus numele de IOANA MANOLE, la 3 luni după naștere, când am fost plasată în Orfelinatul de la Arcul de Triumf.

 Am fost adoptată în Belgia la vârsta de 7 luni și nu există niciun nume al părinților menționat în dosarul meu de adopție. Din păcate, momentan nu am alte informații.

Atașez câteva fotografii aici, iar poate trăsăturile mele fizice se aseamănă cu ale unei persoane din familia biologică, cum ar fi sora, mama, mătușa, fratele, unchiul…: o sarcină nu poate fi uitată.

Doresc ca povestea mea să ajungă la cât mai multe persoane, iar poate cineva din familia mea își amintește ceva. Dacă voi avea răspunsuri pozitive, cu siguranță voi face un test ADN pentru a elimina orice îndoială.

Vă rog să DISTRIBUIȚI mesajul meu, sperând că va ajunge la familia mea biologică. Știu că este nevoie de un miracol, dar cu siguranță miracolele se întâmplă pentru cei care cred. Eu cred că, dacă ne unim forțele, acesta se va realiza. Vă mulțumesc anticipat!”, este apelul tinerei pe grupul de Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

Acesta este doar unul din miile de cazuri de români adoptați în copilărie în străinătate care își doresc acum să își cunoască familiile biologice. Cei mai mulți își găsesc rudele din România.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te