VIDEO Miniștrii Guvernului Cîțu, vaccinați. Bode: Revenirea la normal depinde de vaccinare

DE Miruna Moldoveanu | 20.01.2021 - 11:58
Vaccinarea miniștrilor/FOTO: Facebook

Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează anti-COVID la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila” din București. Primii vaccinați au fost vicepremierii Kelemen Hunor și Dan Barna și miniștrii Lucian Bode și Alexandru Nazare.

SHARE

 

Dan Barna:

Îi îndemn pe români să meargă să se vaccineze. Este singura cale de a scăpa de pandemie. Vaccinul e sigur și necesar.

Kelemen Hunor:

Sunt convins că prin vaccinare putem depăși această etapă a pandemiei și putem reveni la o viața normală. Recomand tuturor să meargă să se vaccineze. Nu este niciun pericol, este un vaccin de tip nou. Ne vom proteja reciproc dacă vom merge la vaccinare.

Lucian Bode:

M-am vaccinat, având un sentiment de încredere în ştiinţă, încredere că suntem pe drumul cel bun. Încredere în ştiinţă pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie, încredere că suntem pe drumul cel bun pentru a ne recâştiga dreptul la o viaţă normală, la viaţa pe care o aveam înainte de pandemie.

Decizia de vaccinare aparţine fiecărui cetăţean, însă de numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă, în curând sau mai lentă. Îi îndemn pe toţi românii să se vaccineze, indiferent că nu au contractat această boală sau au trecut prin boală, aşa cum am trecut şi eu.

Nicolae Ciucă:

M-am vaccinat pentru că sunt convins că doar în acest fel putem să punem capăt acestei pandemii care ne-a dat peste cap tot ritmul vieţii începând cu anul 2019, începutul anului 2020. M-am vaccinat pentru că sunt convins că doar în acest fel putem să punem capăt acestei pandemii şi, de asemenea, sunt convins că acest vaccin este unul sigur, care mă poate ajuta atât pe mine şi prin gestul meu sunt convins că pot ajuta pe toţi ceilalţi de lângă mine. Sunt convins că în acest fel putem să ne protejăm familia, prietenii şi pe toţi cei cu care interacţionăm.

Cred că este un demers de etică pentru a respecta efortul care s-a făcut de către toate instituţiile statului implicate în lupta cu această pandemie.

Bogdan Aurescu:

Am să dau astăzi un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza unei alte afecțiuni. În toată viața sa profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și atunci am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației.

Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit, în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară că nu am putut să o îmbrățișez și să o sărut. De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați, pentru că în felul acesta veți putea îmbrățișa fără grijă părinții și bunicii.În felul acesta vom fi cu toții spnătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste granițe și vă asigur că din perspectiva MAE vom face tot ce stă în competențele noastre pentru a asigura călătoria fără probleme în afara țării.

Vlad Voiculescu:

Cred că recunoștința noastră sau măcar conștientizarea trebuie să fie că avem acces la vaccin. România are acces la vaccin printre primele țări din lume. Procesul de vaccinare merge si se va îmbunătăți în fiecare zi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te