Cazul medicului Mirică care a anunțat că se sinucide. Soția îi era șefă, dar afacerea nu mergea

DE Alex Darvari | 03.10.2022 - 15:13
Radu Mirică și soția - FOTO: fanatik.ro

Un medic s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc din Pantelimon. Medicul se afla în depresie, iar gestul necugetat l-a făcut după neînțelegeri în cuplu.

SHARE

Radu Mirică era unul dintre cei mai apreciați chirurgi ai Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București. Aceeși sursă mai precizează că Radu Mirică ar fi decis să-și pună capăt zilelor după ce ar fi avut unele certuri mai dure cu soția.

După absolvirea facultății, el a devenit medic rezident la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf Ioan” din București, iar un an mai târziu și-a început studiile doctorale cu dr. Leon Zagrean, șeful Catedrei de Fiziologie și Neuroștiințe. În paralel, el a început să susțină cursuri pentru studenții anului 2 de la Facultatea de Medicină.

Citește și: VIDEO Svante Pääbo a luat Premiul Nobel pentru Medicină. A descoperit un nou strămoș al omului

De asemenea, el a obținut o specializare pe chirurgie metabolică (a obezității), iar în mai 2022 a obținut un atestat de studii suplimentare pe disciplina endoscopie digestivă diagnostică, la Ministerul Sănătății.

În 2016, Radu Mirică s-a căsătorit cu Alexandra, medic endocrinolog. Cei doi lucrau împreună la o clinică privată care avea sediul în incinta spitalului ”Sf Ioan”. Alexandra conducea această clinică, iar Radu era medic specialist. Clinica avut un profit modest de 40.000 de lei, nu foarte mare, în 2021, potrivit fanatik.ro
 

De ce s-a sinucis

Radu Mihail Mirică a ales, totuși, să-și pun capăt zilelor într-un mod violent, aruncându-se în gol de la un etaj superior al unui bloc din zona Mega Mall.

Cu numai câteva secunde înainte să se arunce în gol, acesta i-ar fi trimis soției un mesaj, în care a încercat să-i explice de ce consideră că sinuciderea este cea mai bună soluție. Bărbatul ar fi avut remușcări după ce și-a înșelat soția, iar certurile nu mai conteneau.

„În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani”, a transmis Poliția Capitalei, în cursul zilei de joi.

Conform Gândul, medicul suferea de o depresie pronunțată din cauza unor probleme de familie. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.