VIDEO Cîțu: Am aflat din presă că MS a publicat datele despre vaccinare. Voiculescu nu m-a consultat

DE Miruna Moldoveanu | 10.03.2021 - 16:03
Premierul a aflat din presă că au fost făcute publice datele despre vaccinare/FOTO: Facebook/Guvernul României

Florin Cîțu susține că n-a fost consultat de către ministrul Sănătății când au fost publicate detele despre vaccinare sau testări și că a aflat din presă că informațiile au fost făcute publice.

SHARE

Întrebat despre afirmațiile lui Ștefan Voinea, consilier al ministrului Vlad Voiculescu, potrivit căruia de două zile Ministerul Sănătăţii nu mai are acces la data.gov.ro pentru a publica informațiile despre pandemie, Cîțu a susținut, din nou, că nu știe dacă ministerul mai are sau nu acces la această platformă: "Se pot întâmpla lucruri tehnice".

Citește și: Centru-fantomă de vaccinare anti-COVID chiar în spatele Guvernului: programații au fost alungați

„Am aflat din presă despre publicarea detelor, dar nu cred că este asta o problemă. Dorința mea a fost ca în fiecare săptămână să prezentăm numărul de persoane vaccinate, am încercat să fim cât mai transparenți", a spus Cîțu, la finalul ședinței de guvern.

Ministerul Sănătății a făcut publice datele despre vaccinare

Întrebat despre afirmațiile lui Ștefan Voinea, consilier al ministrului Vlad Voiculescu, potrivit căruia de două zile Ministerul Sănătăţii nu mai are acces la data.gov.ro pentru a publica informațiile despre pandemie, Cîțu a susținut, din nou, că nu știe dacă ministerul mai are sau nu acces la această platformă: "Se pot întâmpla lucruri tehnice. Infrastructura tehnică a Guvernului nu e dintre cele mai performante. Nu știu ce s-a întâmplat. Eu când am accesat-o ieri funcționa".

Citește și: Consilier al lui Voiculescu: Ministerul Sănătății, acces tăiat la portalul cu date despre Covid

Chestionat dacă președintele Klaus Iohannis sau vreun membru al Guvernului i-a cerut să îl demită pe Vlad Voiculescu, premierul a negat, spunând că evaluarea fiecărui ministru se face pe baza rezultatelor, a implementării programului de guvernare și că evaluarea activității acestora va fi făcută la jumătatea anului.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.