Victor Ponta votează moțiunea de cenzură alături de PSD-iștii pe care îi numea trădători

DE Octavia Constantinescu | 05.02.2020 - 13:00
Inquam Photos

Victor Ponta s-a răzgâdnit și a anunțat că va vota moțiunea de cenzură alături de PSD, partid din care a plecta cu scandal și invective.

SHARE

„Am anuntat de peste o saptamana in mod insistent ca voi vota motiunea contra Guvernului PNL Orban daca acesta va limita dreptul la Sanatate al cetatenilor! Asta voi face! Suntem ProRomania si tinem doar cu Romania!”, a scris Ponta pe Facebook.

Pe 10 octombrie 2019, Ponta acuza faptul că în PSD sunt trădători. „PSD astazi in Parlament nu a pierdut pentru ca opozitia a fost puternica. Au fost sase formatiuni politice impotriva PSD. PSD a pierdut astazi pentru ca a fost tradat de oameni din interiorul partidului, de oameni care au facut parte din guvernare, apoi au plecat. A fost tradat de oameni care au castigat un mandat in Parlament sub sigla PSD, apoi au tradat”.

„​Dacă vă puneati întrebarea cine este negociatorul cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD și cu Ludovic Orban în Weekend să votăm cu PNL ! Cel pentru care am cedat mandatul meu câștigat pe lista Pro Romania! E bine că măcar separăm apele / dar este greșeala mea că am lăsat de la mine să treacă toate trădările și ticalosiile la adresa noastră! Mergem mai departe - mai puțini dar fără vânzători! Mihai Tudose a descoperit acum grija față de guvernare - tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea”, a m ai scris Ponta pe Facebook. Tudose este în PSD.

Nici PSD-iști nu au fost datori.

„Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariţia PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toţii la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraş nu putem sta la masă! Iar tu eşti cel mai mare trădător al PSD. Ai reuşit în toată existenţa ta să îi faci pe toţi cu care ai interacţionat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic", a scris Ionel Arsene.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.