Un ministru din Guvernul Ciucă își caută „Consultant de Imagine Digitală”. Cât e dispus să plătească

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 08.02.2022 - 18:45
Ședința de guvern a Cabinetului Ciucă. / Foto: digi24.ro
Un ministru din Guvernul Ciucă își caută „Consultant de Imagine Digitală”. Cât e dispus să plătească. / Foto: Facebook

Un ministru din Guvernul Ciucă își caută „Consultant de Imagine Digitală”. Și, pentru a nu-și bate capul, a apelat la o cunoscută firmă de HR. Salariul oferit nu e nici mare, nici mic, dar pretendentul trebuie să fie conștient că trebuie să facă treaba a cel puțin trei oameni.

SHARE

„Căutăm un Consultant de Imagine Digitală pentru unul dintre miniștrii CU IMAGINE BUNĂ din Guvern. Acesta va face parte din cabinetul ministrului și va avea mai multe activități, grupate în trei mari categorii distincte:

- Foto, video și editare

- Redactarea textelor pentru postările de pe site și canalele social media

- Administrarea canalelor social media: creare, dezvoltare, întreținere, optimizare, SEO etc.

Citește și: George Simion își cheamă „patrioții”: Veniți cu mașini, oi, capre, vaci - să dăm cu ăștia de pământ

Noul angajat va participa la toate întâlnirile importante ale ministrului, în țară și în străinătate, va fotografia, va filma, va edita materialele filmate, va conspecta punctele esențiale ale întâlnirilor și evenimentelor la care participă, va redacta textele de prezentare și le va posta pe canalele de care se ocupă.

Programul și locul de lucru sunt flexibile, însă dată fiind natura jobului, vor fi multe deplasări împreună cu ministrul, inclusiv în străinătate, pentru a participa la toate evenimentele care trebuie consemnate.

Candidații trebuie să aibă experiență relevantă în domeniile de activitate descrise mai sus, să vorbească bine limba engleză și să fie disponibil la deplasări multiple, dar de scurtă durată, de regulă. Editarea video și foto trebuie cunoscută la nivel mediu, semi-profesional (pe calculator). Ministerul dispune de echipamente performante, care acoperă orice nevoie în acest domeniu.

Pentru experiență în două din cele trei domenii, salariul este de 4,500 de lei net. Pentru experiență în toate cele trei, este de 6,100 de lei net, sau mai mult. Câteva avantaje nefinanciare indirecte legate de zona de activitate a ministerului pot fi extrem de atractive pentru anumite categorii de candidați. Fiind un job de consilier în cabinetul unui înalt demnitar, angajarea se face cu carte de muncă pe perioada mandatului ministrului.

Cei care sunt interesați de acest job sunt rugați să-mi trimită un CV clar, bine făcut și detaliat la adresa [email protected]”, este anunțul postat pe grupul de Facebook „Joburi PR&Jurna&Social Media”.

Citește și: O mașină sport e de 2 ori mai ieftină în SUA decât în România și de 4 ori mai scumpă în Norvegia

Prin urmare, ministrul PSD, PNL sau UDMR din Guvernul Ciucă, „cu imagine bună”, care vrea să-și facă „self PR”, imagine proprie, e dispus să plătească lunar între 4.500 de lei net și peste 6.100 de lei net pentru viitorul său „Consultant de Imagine Digitală”.

Nu e mult, nici puțin, doar nu se știe sursa acestor bani. Va plăti ministrul din propriul buzunar sau noi toți, consultantul fiind angajat la minister și prestând pentru imaginia proprie a ministrului?

Oricum ar fi, din descrierea din anunț, viitorul PR al ministrului trebuie să știe că va trebui să facă cel puțin trei job-uri într-unul.

Anunțul de angajare postat pe Facebook:

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te